© Möet Hennessy

Den nye drink, vi kommer til at drikke hele sommeren

Er du vild med Aperol? Så vil denne nye sommerdrik med garanti falde i din smag – og du skal tilmed kun tilsætte isteringer, før den er klar.

Intet emmer af sol og sommer som en lun solskinsdag med en kølig drink.

De seneste år har vi nærmest ikke kunnet sige sommer uden også at sige Aperol. Drinken med noter af appelsin har i den grad vundet manges hjerter – og derfor er der ingen tvivl om, at sæsonens helt nylancerede drink nok skal give Aperol kamp til stregen.

Producenten bag den famøse Champagne Möet & Chandon er nemlig klar med en helt ny spritz, Chandon Garden Spritz, som er en kombination af mousserende vin og appelsinlikør. Det har resulteret i en sommerlig drink, der både er frisk og boblende, samtidig med at den har den bittersøde og en anelse krydrede smag fra appelsinlikøren, der er lavet på skræller fra friske appelsiner, hvilket gør den til den perfekte læskende drink på en varm sommerdag.

Skal du også prøve den nye drink, kan du glæde dig over, at flasken er klar til servering direkte efter en tur på køl, hvilket ikke kun gør den til et oplagt valg at servere for dine gæster hjemme på altanen, men også nem at medbringe i parken eller ved stranden. Pift den op med en isterning og en skrive frisk appelsin. Skål!

CHANDON GARDEN SPRITZ hos Nemlig.com 150 kr.

© Chandon

Håndplukket til dig