© @cakenhagen

De bedste konditorier i København

Kunstneriske frugttærter og minikager, der får mundvandet til at løbe. Vi har samlet de absolut bedste konditorier i København.

Den københavnske madscene strækker sig efterhånden vidt omkring. De nye in-steder skyder op på hvert andet gadehjørne, og med alt fra verdensklasse bagerier og vinbarer til surdejspizzaer, gourmet restauranter og hyggelige kaffebarer, er der næsten ikke det man ikke kan finde i København.

Dette gælder også de søde sager til ganen, og København er heldigvis fyldt med lækre konditorier, som ligesom mange andre af spisestederne er blandt verdens bedste.

Om du er til klassiske lagkager eller kunstneriske minitærter, har byens både nytænkende og traditionelle konditorier helt sikkert noget til enhver smag. Vi har samlet de bedste konditorier i København herunder.

© @sonderby_visual_storytelling

La Glace: Byens historiske konditori

Hvis du er til gamle traditioner og klassiske lagkager, kan du med fordel besøge et af byens bedste konditorier La Glace, der også kan tage titlen som det ældste. La Glace har for nyligt fejret 150 års jubilæum, og konditoriet, der ligger ved Strøget i Indre By, har et bredt udvalg af alt fra franske eclairs og islagkager til smagfulde macarons og jordbærtærter. Så uanset om du er til pragtfulde sukkerdetaljer eller bare har lyst til en pause fra shoppingturen, kan du med fordel tage forbi La Glace. Ofte er der en lille kø til siddepladserne, men ventetiden kan meget vel benyttes til at beundre det altid fine udstillingsvindue.

Adresse: Skoubogade 3, 1158 København K
Læs mere her.

© @andersenbakery

Andersen Bakery: Innovativt konditori på Islands Brygge

Du har helt sikkert hørt om (eller selv smagt) bageriets fastelavnsboller, der år efter år danner lange køer ned langs fortovet på Islands brygge. Men Andersen bakery er heldigvis meget mere end fastelavnsboller. Det er nemlig et af byens bedste konditorier, der kombinerer danske traditioner med et japansk twist. Så hvis du er trætte af de traditionelle flødeskumskager, er Andersen Bakerys innovative kageudvalg helt klart et besøg værd.

Adresse: Thorshavnsgade 26, 2300 København S
Læs mere her.

© @maisondangleterre

Maison: D'Angleterres eget konditori

Hotel D'Angleterres eget konditori Maison er hurtigt blevet populært med blandt andet de virkelig fine minikager i flotte farver og former. Udover flot kagekunst tilbyder konditoriet også eftermiddagste, fyldte chokolader og et glas bobler til kagen. Det lyserøde konditori, der udgør et af byens bedste, ligger i forlængelse af hotellet midt på Kongens Nytorv i Indre By og er ideelt, hvis du mangler et centralt solspot til at hvile benene.

Adresse: Østergade 2, 1100 Copenhagen K
Læs mere her.

© @khantonbruusgaard

Anton Bruusgaard: Byens smukkeste kager

Talentfulde Anton Bruusgaard er uddannet konditor, og laver nogle af Københavns fineste og lækreste kager. Hans mesterværker af minikager kan blandt andet fåes hos den populære café Atelier September, der ligger på Gothersgade, og ellers kan man bestille direkte fra hans Instagramprofil eller hjemmeside.

Adresse: Gothersgade 30, 1123 København K
Læs mere her.

© @cakenhagen

Cakenhagen: Tivolis fineste konditorkager

Inde i Tivoli finder du Cakenhagen - Nimbs eget konditori. Her kan du få innovative kreationer, der får munden til at løbe i vand. Hvadenten du er til minikager, isdesserter, et flødebollekursus eller en fem-retters menu udelukkende med desserter, kan du med fordel tage en gåtur i den smukke have og afslutningsvis dykke ned i en verden af søde sager, eller svinge forbi butikken på Vesterbrogade. Prøv for eksempel deres minikager som Påfuglen eller Det gyldne tårn eller den klassiske Tivolikage.

Adresse: I Tivoli og på Vesterbrogade 1, 1620 København k
Læs mere her.

© @leckerbaer

Leckerbaer: Byens bedste minikager

I Ryesgade på Østerbro finder du et af Københavns bedste konditorier. Lokalerne er ikke store men det er udvalget til gengæld. Her er frugttærter, dekorerede småkager, minikager og desserter to-go – i det hele taget kagekunst, der næsten er for smukt til at blive spist. Nyd desserterne i butikkens hyggelige atmosfære, eller tag dem med ned til søerne, der kun ligger et stenkast fra det fine konditori.

Adresse: Ryesgade 118, 2100 København Ø
Læs mere her.

© @paulette_konditori

Paulette: Madklubbens moderne konditori

Paulette, der ligger på Gothersgade, er Madklubbens svar på et moderne konditori med et solidt håndværk – og uden tvivl et af de bedste konditorier i København. Her kan man få alt fra klassiske træstammer og citrontærter til mere eksperimenterende kager med særlige smagskombinationer som rabarber og kamille, eller pistacie og timian. Derudover kan du også lave specialbestillinger hos Paulette, hvilket er ideelt, hvis du står og skal holde en større fest henover sommeren.

Adresse: Gothersgade 3, 1123 København K
Læs mere her.