Her er Københavns hyggeligste vinbarer

Hvor skal du nyde dit næste glas vin? Her er vores bud på en række af de bedste vinbarer i København.

336499131_1762703160797722_6496281080374555204_n

336499131_1762703160797722_6496281080374555204_n

© @sanssouci1902

Vinbar i København

Vinbarer er et oplagt sted at mødes med venner til en lang aften med timers snak, hygge og selvfølgelig masser af god vin. Om du er mest til stemningen på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Amager, Indre By eller Frederiksberg, har vi nedenfor samlet en række af de hyggeligste vinbarer, du kan opstøve i hele hovedstaden.

Kan jeg tage på vinbar, hvis jeg er mere til cocktails?

Fra europæiske vine fra Italien og Frankrig til australske, sydamerikanske og californiske vine. De fleste vinbarer byder på vine fra alle verdenshjørner, og der er med garanti noget for enhver smag. Er du alligevel ikke så meget til vin, men i stedet foretrækker en god cocktail, er der alligevel grund til at overveje en vinbar. For selvom vinbarerne ikke slår sig op som deciderede cocktailbarer, serverer flere af stederne også forfriskende drinks.

Kan jeg spise på en vinbar?

For at fuldende en aften med god vin er en lækker menu et oplagt tilvalg, og de fleste vinbarer tilbyder enten større snackanretninger til deling eller hele menuer.
Hvis du derimod har lyst til noget mere specifikt, som sushi, italienske pizzaer eller vegansk, kan du altid bestille bord på en vinbar efter middagen. Og hvis din aften er endt med et glas vin eller to for meget, og du mod alle forventninger vågner op med ondt i hovedet, er der heldigvis mange gode steder i København, der kan hjælpe med at kurere tømmermændene.

Vinbar Vesterbro

Vinbaren Falernum værnedamsvej Vesterbro

Vinbar København hyggelig

© Falernum Facebook

Falernum: Fransk vinbar med charmerende placering på Vesterbro

Vinbarerne på Væredamsvej ligger som perler på en snor, men et sted, der er værd at fremhæve, er den lille klassiske franske vinbar og bistro Falernum, som tilbyder en intim og hyggelig vinbarsoplevelse i sine rustikke omgivelser. Hvis du er heldig, kan du klemme dig ind ved en af de eftertragtede udendørborde, hvor du kan følge med i snakken og livet på den charmerende gade. Det er ikke kun omgivelserne, der emmer af kvalitet, det gør de på ingen måde tilfældigt udvalgte vine også, der ofte er opstøvet hos mindre og bæredygtige producenter. Den dygtige betjening hjælper dig gerne med at ramme lige det glas, der matcher dine smagsløg. For er der noget, de har styr på hos Falernum, er det vin.

Adresse: Værnedamsvej 16, 1619 København V
Læs mere her.

Vinbaren Bevi Bevi italiensk vesterbro

Vinbar København hyggelig

© Bevi Bevi Facebook

Bevi Bevi: Intim italiensk vinbar med lækker mad på Vesterbro

De intime rammer i den lille italienske vinbar på Vesterbro er det oplagte sted, hvis du har en aften i kikkerteren, der både involverer lækker vin tilsat en særlig god menu. Vinbaren er ikke kun et besøg værd for deres fine og brede vinkort med naturvin – herunder et stort udvalg af de famøse orange vine – men særligt også for deres italienskinspirerede menu, hvor du for kun 275 kroner kan spise di met i en gennemført italiensk menu, der blandt andet byder på Vitello Tonnato, blækspruttesalat, proscuttio med melon og friske grønne asparges med straccitelliaost.

Adresse: Oehlenschlægersgade 53, 1663 København V
Læs mere her.

Ancestrale: Naturvine til enhver smag på Vesterbro

Elsker du også umanipulerede naturvine? Så bør du i den grad kigge forbi hos den lille vinbar, der serverer naturvine til både vineksperten og nybegynderen. Her gør de en dyd ud af at hjælpe dig med at finde lige præcis den vin, der passer til dig - om du er til de mere livlige og funky vine eller vine, hvor smagen er klassisk og genkendelig. derudover må du ikke snyde sig selv for at afprøve deres velsmagede menu, hvor ingredienserne er lige så nøje udvalgt som deres vine - prøv eventuelt sæsonens menu, hvor kokken hver aften udvælger fem retter, eller dykke ned i deres a la carte, der blandt andet består af ricotta gnocchi med høost sauce og svampe og saltet sandart med løvstikke og glaskål.

Adresse: Oehlenschlægersgade 12, 1663 København V
Læs mere her.

Vinbar Nørrebro

Nørrebro vinbar elmegade tapas

Vivant

© Studio Osa

Vivant Vinbar: Vinbar med vedkommende betjening og prisvenlig naturvin i hjertet af Nørrebro

Ender dine vinbarsbesøg ofte med at koste dig lidt mere, end du havde regnet med? På vinbaren Vivant, som er placeret midt på en af Nørrebros hyggeligste gader, gør de med deres prisvenlige vine på glas (hvor du selvfølgelig kan få både rød, hvid, orange og bobler) i den grad en indsats for ikke at ruinere deres gæster. Med i prisen får du den hyggeligste stemning i cool og rustikke lokaler, god betjening med styr på vinen og selvfølgelig et glas godt skænket vin. Melder sulten sig, kan du roligt bestille stedets klassiske barsnacks, som byder på lækkert brød med olie, charcuteri og ost med videre. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan reservere bord på vinbaren, men hvis du satser og er en af de heldige, der får et bord, vil du med garanti ikke fortryde dit besøg.

Adresse: Elmegade 4, 2200 København N
Læs mere her.

Verenda vin nørrebro hyggelig tapas

Verenda vin

© Verenda vin

Veranda vin: Vinbar med lækre småretter og anderledes vine midt på Nørrebro

Den lille vinbar i hjertet af Nørrebro er uden tvivl en af Nørrebros hyggeligste vinbarer. Stemningen er helt uformel og betjeningen afslappet og altid vedkommende. Derudover serverer stedet nogle gode, anderledes og sjove vine, som du nok ikke finder alle steder. Forkæl dine smagsløg med et par af vinbarens lækre småretter som burrata, østers, oliven og brød med forskellige lækre konserves. Er vejret til det, kan du med fordel nyde din vin udenfor på den lille plads, hvor der altid er en summende og dynamisk stemning.

Adresse: Griffenfeldsgade 17, 2200 København N
Læs mere her.

Vinbaren Pompette naturvin forhandler burrata nørrebro

Vinbar København hyggelig

© Pompette

Pompette: Københavns muligvis mest fotograferede vinbar på Nørrebro

Midt på en stille sidegade til Nørrebrogade finder du en af Nørrebros hyggeligste facader med fine markiser og franske caféborde med flettede stole. I den fine oase holder vinbar og forhandler af naturvin Pompette til. Vinbaren har muligvis et af de billigste vin på glas, du kan opstøve på vinbarer rundt omkring i København, uden at der er gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet - win! Derudover har Pompette også din ryg, hvis sulten melder sig. På menuen kan du blandt andet finde smagfulde småretter og snacks som prosciutto skinke og brød, oliven, burrata med ærter og syltede grønne tomater og sardiner, så du kommer med sikkerhed hverken til at sulte eller tørste, hvis du sætter ved oasen på Møllegade.

Adresse: Møllegade 3, 2200 København N
Læs mere her.

Vinbaren 20a Ravnsborggade nørrebro

Vinbar København hyggelig

© 20a Facebook

20a: Fortorvsvinbar med næsten altid fuldt hus på Nørrebro

På hyggelige Ravnsborggade finder du blandt det pulserende café- og barmiljø restaurant og vinbar 20a, hvis hyggelige og populære fortorvscaféstemning giver lyst til at blive hele aftenen – så husk at bestille bord! Stedet er primært inspireret af det franske køkken og den franske vinkælder, og med sine omkring 50 forskellige vine på glas, skulle der nok være et enkelt eller to, der vil falde i din smag. Hvis du er sulten, kan du tjekke menuen ud som udgangspunkt indeholder alt fra håndskåret oksetartar, Pimientos de Padrón og ugens fisk til stegt blæksprutte og braiseret soltørrede aubergine og peberfrugt – eller du kan gå med et af de delevenlige charcuteri- eller ostebrætter fra Le Gourmand.

Adresse: Ravnsborggade 20a, 2200 København N
Læs mere her.

Vinhanen: Kvalitetsvin til fair priser på Nørrebro

Hos Vinhanen på Nørrebro tilbyder de en hyggelig atmosfære, velsmagende mad og ikke mindst masser af god nytappet vin. Vinen bliver tappet fra deres 900 liters tanke over i deres egne flasker, så du får hver gang nytappet vin til overkommelige priser. Hvis budgettet kniber, kan du med fordel besøge vinbaren mandag eller tirsdag, når de serverer deres le petit menu. Her får du en varm ret, en salat og et glas vin for kun 140 kroner, og ellers kan du dykke ned i deres udvalg af lækkert charcuteri og franske oste, hvis du mangler noget at supplere vinen med.

Adresse: Baggesensgade 13, 2200 København N
Læs mere her.

Vinbar København K

Vinbaren Vinoria Lilo naturvin tapas

Vinoria Lilo

© Vinoria Lilo

Vinoria Lilo: Vinbar i København K med festlig stemning og nøje udvalgte naturvine

Hvis du befinder dig i området omkring Pilestræde, vil du næsten ikke kunne overse den lille, hyggelige og intime vinbar, hvor gæster og servering rykker ud på fortovet, så snart vejret tillader det. Her inviterer både den nøje udvalgte naturvin og de lækre deleretter til en lang aften i Indre By, og der er god grund til at blive på vinbaren aftenen ud – festen varer nemlig lige til lukketid. Om du er vinkender eller blot har mod på at begive dig ud i vinens univers, tager den altid vedkommende betjening dig gerne med om i vinbarens lokale med deres kuraterede udvalg af naturvine, så du kan blive guidet til en flaske lige efter din smag.

Adresse: Pilestræde 52, 1112 København K
Læs mere her.

Vinbaren Bottega Barlie indre by københavn K

Vinbar København hyggelig

© Bottega Barlie

Bottega Barlie: Vinbar som på et parisisk gadehjørne midt i København K

På et Københavns hyggeligste hjørner, midt i det gamle og rolige Nyboderkvarter finder du under de røde markiser og parasoller vinbaren Bottega Barlie, der med sine marmorborde og flettede caféstole tager dig direkte til hjertet af Paris. Om du er til naturvine eller ej, stor vinkender eller bare til et forfriskende glas afkølet vin, om du er til rød, hvid, bobler eller orange vin, er der vin for enhver smag – og der er ingen fine fornemmelser. Mens du er der, må du næsten ikke undgå at lade dig friste af de enkle, men smagfulde småretter.

Adresse: Fredericiagade 78, 1310 København K
Læs mere her.

Nebbiolo: Vinbar med italiensk deli i København K

Den kendte vinbar i Indre By er altid en sikker vinder, når vintørsten skal slukkes. Vinbaren serverer nogle af de lækreste italienske vine i forskellige prisklasser, så der både er noget for vinentutiasterne og for dem, der blot har brug for et godt glas og en hyggelig aften. Ud over at vinene får dig til at drømme dig til de italienske vinmarker, så serveres vinen også altid med lidt antipasti – præcis som i Italien – og skal sulten stilles helt, kan du rolig bestille vinbarens større antipasti-anretning, som byder på lækre italienske delikatesser. Kan du ikke få nok, bør du også aflægge delien et besøg, og få en håndfuld lækkerier med hjem, inden du går derfra.

Adresse: Store Strandstræde 18, 1255 København K
Læs mere her.

Vinbar Østerbro

Bottega Estadio Østerbro vinbar barlie restaurant

Bottega Estadio

© Bottega Estadio

Bottega Estadio 1912: Ny hypet vinbar med livemusik og deleretter på Østerbro

Vi har allereed introduceret den populære Indre By-beliggende Bottega Barlie, men kender du også deres søsterrestaurant Bottega Estadio? Vinbaren på Østerbro er placeret op ad Østerbros grønne stadion, så der er dejligt roligt og afskåret til den ellers travle Østerbrogade, der ligger lige rundt om hjørnet. Stedet serverer ikke blot gode europæiske vine – også deres menukort bestående af den lækreste menu bestemt også et besøg værd. Her får du syv smagfulde retter med danske, middelhavs- og latinamerikanske referencer for kun 450 kroner. Kort sagt, et besøg værd.

Adresse: Gunnar Nu Hansens Pl. 9, 2100 København Ø
Læs mere her.

Vinbaren Beviamo italiensk østerbro

Vinbar København hyggelig

© Beviamo

Beviamo vinbar: Italiensk vinbar med styr på vinene på Østerbro

På den italienske vinbar Beviamo får du en ægte italiensk vin- og madoplevelse i hyggelige rammer. Vinbarens italienske islæt har udmøntet sig i en vinsamling, der består af en lang række italienske vine, og selvom du ikke finder noget vinkort på vinbaren, skal du ikke lade dig skræmme: Betjeningen går nemlig meget op i at guide gæsterne frem til den rette vin – og ikke mindst at udfordre erfarne vinkendere. Selvom stedet har styr på vinen, er der ingen fine fornemmelser, og kommer du blot efter et lækkert glas vin til en fin pris, kan du frit vælge et glas til en af de rimelige glaspriser.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 58, 2100 København Ø
Læs mere her.

Vinbar Frederiksberg

Vinbaren cork vinbar Frederiksberg

Vinbar København hyggelig

© Cork vinbar

Cork: Vinbar med prisvenlige torsdags-vinsmagninger på Frederiksberg

Hos vinbaren Cork får du en vinoplevelse i øjenhøjde, hvor vin-termerne bliver holdt på et niveau, hvor selv den nyeste vinkender kan være med. Vinbaren er derfor et oplagt sted, hvis du gerne vil blive klogere på vine, og hvis du har lyst til at udfordre dine traditionelle vinvalg, kan du også blive guidet ud i mere skøre og moderne vine. Du kan med fordel besøge vinbaren på en torsdag, hvor de afholder torsdagstasting, der hver uge har en ny drue eller område i fokus, hvis du vil udvide din vin-horisont.

Adresse: Henrik Steffens Vej 2, 1866 Frederiksberg C
Læs mere her.

Vinbaren sans souci fransk Frederiksberg

Vinbar København hyggelig

© Sans Souci

Sans Souci: Frederiksbergs ældste vinbar med fransk charme

En af Frederiksbergs hyggeligste og ældste vinbarer finder du på Madvigs Allé. Stedet har ligget der i mange år, og de historiske rammer giver en gennemført og kompromisløs mad- og vinoplevelse. Til trods for de fine og eksklusive omgivelser finder du vine til gode priser, og ønsker du flasker, hvor der er kræset ekstra for druen, kan personalet også guide dig gennem de helt gyldne dråber fra vinopmagasineringen. Tag en tur i en tidslomme, der emmer af fransk charme – og god fransk vin.

Adresse: Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg
Læs mere her.

Vinbar Amager

Josephine: Amagers hyggeligste vinbar

Hos den lille vinbar og -handel kan du nyde vine fra små europæiske vinproducenter eller købe dem med hjem og nyde dem på altanen. Vinkortet strækker sig fra klassiske rød-, hvid- og orangevine til mere vilde og udfordrende naturvine. Derudover byder deres menukort på en masse velsmagende småretter og snacks som ansjoser og brød, kimchi- eller auberginetoast og delevenlige charcuteri- eller ostetallerkener. Derudover kan du med fordel holde øje med deres kalender, som løbende byder på diverse vin-events som vinsmagning, festivaler og DJ-aftener.

Adresse: Frankrigsgade 15, 2300 København S
Læs mere her.

TOTO Vin- og spisebar: Velsmagende vin og ambisiøst køkken på Amager

Hos TOTO vinbar finder du vine fra hele verden. Vinene, der løbende bliver udskiftet, tæller alt fra konventionelle og økologiske til biodynamiske og naturlige vine og du er sikret at kunne vælge mellem minimum tredive forskellige vine på glas. Køkkenet er hovedsageligt middelhavsorienteret, men tager også inspiration fra andre verdenshjørner, og tæller blandt andet rimmet kammuslinger med tomat-consommé, oskemørbradstartar brunet smør-tuile, rogn, creme fraiche og pimentos de padrons med hvidløg og citron. Kort sagt, er der med garanti noget for enhver smag.

Adresse: Amagerbrogade 145, 2300 København S
Læs mere her.