© tosultnepiger

To Sultne Piger anbefaler: "En virkelig god bælle-gløgg"

Kvinderne bag den anonyme Instagram-profil @tosultnepiger giver deres bud på steder, du ikke vil gå glip af. I denne uge giver de deres bud på den bedste bælle-gløgg, hvor value for money og tilbehøret er en afgørende faktor.

Vi er vilde med to sultne pigers måde at tilgå restaurations-verdenen på, og hvem vil ikke gerne have en anbefaling fra to de sultne sjæle selv?. Det vil vi, så vi har spurgt dem om nogle af sæsonens relevant steder. I denne uge skal vi drikke gløgg!

Husk at se de sidste ugers anbefaling til en god bolle med ost og varm chokolade.

Og selvføgelig følge pigernes instagram for flere gode tips🔥: tosultnepiger

"Where to start, vi går jo ind i sæsonen for varme drikke, og hvem har ikke brug for en lille alko top-up, når vejret er så dødssygt. Pige 1 har faktisk allerede fået sit første glas gløgg i Tivoli (selvfølgelig) og den var lige så overpriced og lav procent-holdig, som den plejer.

Hviids Vinstue - come on, its a classic for a reason. Drik kun ét glas, da den er virkelig potent. Perfekt til post (eller pre) juleshopping - men pas på de dødbringende rosiner!

Café Halvvejen i Krystalgade serverer en virkelig god bælle-gløgg og value for money æbleskiver on the side til den nette sum af 55 kroner, hvis da ikke der er gået inflation i biksen, siden sidst vi var forbi.

Jernbanecaféen plejer at pynte solidt op (og i år er ingen undtagelse) og deres gløgg bonger ud på både styrke og appelsinsmag - og kæmpe pluspoint for at servere hjemmebagte pebernødder - fed vibe!

Hvis man vil, kan man tjekke vores tour de gløgg highlight på insta, hvor vi har samlet højdepunkterne fra de sidste to års kamp-gløgg-druk.

Skal der være rich bitch vibes så er d’Angle the place to be <3"