© Sebastian Vistisen Toft

Vi forudser: Dette nye spisested bliver Nørrebros hippeste sommerspot

Ultimo maj åbner restauranten, Cleo, på Rantzausgade midt på Nørrebro – og du kan godt glæde dig.

Vi forudser, at deres nyeste skud på stammen, restaurant Cleo, bliver sommerens hotteste spisested – naturlige vine, cocktails under 100 kroner og otte retter for 375 kroner. What's not to like.

Beliggenheden bliver i øvrigt sublim, da restauranten indvies på Rantzausgade på Nørrebro, som de seneste par år har været i rivende udvikling med hyggelige spisesteder og kaffebarer akkompagneret af vinbarer på Griffenfeldsgade. Derfor spår vi også, at det bliver et vaskeægte ’babe place’, som To Sultne Piger ville kalde det.

”Vigtigst af alt skal maden spille ind i en tone sammen med resten – musikken, stemningen, interiør og vores kultur på stedet. Det er det holistiske udtryk og den røde tråd, som er ambitionen.” — Jonas Franck, Køkkenchef

Erfarne restauratører bag den nye darling på Nørrebro

Det er ikke på ubegrundet grundlag, vi forudser, at dette bliver sommerens hippeste spot. Det er nemlig restauratørerne bag Frank, Polly, June og Grimal, der slår dørene op for deres nye perle, som skal tilbyde festlige omgivelser og en uovertruffen menu til en pris, som alle kan være med på.

“Cleo bliver væsentligt mere low key, end det vi laver på Frank. Musikken bliver også højere, og vi bærer ikke uniformer. Det er vigtigt, at maden lyder tiltalende og original. Det skal være simpelt, æstetisk og underspillet”, lyder det fra køkkenchef, Jonas Franck.