5 kendisbørn du skal holde øje med

De er født med smukke gener og er naturtalenter på den røde løber. Her er 5 af de nye unge modeller, du skal holde øje med

1 / 5

De er smukke, unge, deres forældre og store søskende har prydet den røde løber – og så er de værd at holde ekstra øje med.

14-årige Willow Smith har netop underskrevet sin første modelkontrakt og skal nu repræsenteres af det bureau, der også har den fem år ældre Kendall Jenner i stand – modellen der lige nu kan ses på forsiden af Vogue Paris 95-års jubilæums-udgave.

Men Will Smiths datter, Willow Smith, er ikke den eneste unge med kendisforældre, du skal holde øje med lige nu.

Vi har fundet fem smukke, unge upcoming modeller, som har en yderst lovende karriere i sigte.

Willow Smith
2 / 5

Willow Smith

Den kun 14-årige sanger har som nævnt lige underskrevet sin første modelkontrakt, men er vant til at posere på den røde løber – ofte sammen med sine forældre Will Smith og Jada Pinkett Smith.

Tilbage i 2010 hittede Willow med megahittet Whip My Hair, og senest har hun været en del af Marc Jacobs stjernespækkede AW15-kampagne sammen med stjerner som Cher og skuespillerinden Sofia Coppola.

Anwar Hadid
3 / 5

Anwar Hadid

Efternavnet er afslørende – det er selvfølgelig den yngste i Hadid-familien, vi taler om.

Der er også blevet delt ud af de gode gener til 16-årige Anwar Hadid, som man nemt kan se er i familie med storesøstrene Gigi og Bella Hadid. Bella og Gigi Hadid er for tiden aktuelle sammen i Balmains AW15-kampagne – mon vi får alle tre smukke, søskende at se i én kampagne næste gang?

Anwar Hadid har netop gjort debut på forsiden af Nylon Magazines oktoberudgave, og vi glæder os til at se mere til den unge lovende model.

Lilly-Rose Depp
4 / 5

Lilly-Rose Depp

Den 16-årige skønhed, som er datter af skuespilleren Johnny Depp og sanger-, skuespillerinden og modellen, Vanessa Paradis, landede tidligere på året sin første store kampagne for et af verdens mest ikoniske modehuse: Chanel.

I sidste uge kunne den unge it-girl så udvide cv'et, da hun afslørede, at hun skal spille overfor Natalie Portman i en ny stor film.

Kaia og Presley Gerber
5 / 5

Kaia og Presley Gerber

Cindy Crawford, var en af verdens første originale supermodeller i 90'erne, og nu er hendes to børn, Kaia og Presley, forstat i mors fodsporog har begge en yderst lovende modelkarriere foran sig.

Psst ... Se 90'er-modellernes endelige reunion

Kaia Gerber har haft fart på sin modelkarriere, der allerede startede som 10-årig, da hun poserede for Young Versace. Siden da har den unge skønhed været model i Vogue Italia, underskrevet en stor modelkontrakt og optrådt i CR Fashion Book sammen med sin lige så smukke bror, Presley Gerber.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER