© Maybelline New York

19 år og nyt ansigt for Maybelline

Hvis du ikke allerede kender smukke Gigi Hadid, så er hun et ansigt, du skal holde øje med. Læs om den unge models nyeste kampagnescoring her

Gigi Hadid er en model, du skal holde øje med. Hun er bare 19 år, men har allerede gået på catwalken for internationale designere som Marc Jacobs, Sonia Rykiel og Chanel, og har blandt andet lavet flere beautykampagner for Tom Ford.

Nu har Gigi Hadid erobret endnu en kampagne til sit voksende CV: Hun er det nye ansigt for Maybelline New York og vil dermed gå i fodsporene på ikoniske modeller som Christy Turlington, Jourdan Dunn og Adriana Lima.

Smukke Gigi Hadid blev opdaget som bare 2-årig, hvor hun optrådte i kampagner for Baby Guess og Guess Kids, men de søde børnereklamer er nu erstattet af forsider på Carine Roitfelds CR Fashion Book og Harper's Bazaar og senest altså også med en kampagne for Maybelline New York.

Mens vi venter på den nye kampagne, der kommer senere i år, kan vi komme tættere på Gigi Hadid i denne video, hvor hun blandt andet svarer på, hvordan hun holder sig i form og hvad hendes skjulte talent er: