Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Dyson airwrap styler © Emily Ratajkowski for Spinelli Kilcollin x Wenn.com

Hypet hårredskab tager internettet med storm

Vi har testet, og det nyskabende produkt er hypen værd. Læs alt om Dysons seneste skud på stammen her

Drømmer du om færre dårlige hårdage? Det bliver lettere at opnå med et nyt hårredskab, som konstant meldes udsolgt i de danske butikker.

Dyson står bag et nyt stylingredskab, der ikke minder om noget, vi før har set, da det kombinerer hårtørrer, krøllejern, rundbørste og med lidt god vilje også et glattejern i ét produkt.

Det nyskabende redskab hedder Airwrap styler, og det er særligt velegnet til at skabe bølger og volumen i håret.

Dyson airwrap styler i danmark

Airwrap styler fra Dyson koster mellem 3.490 og 3.990 kr., alt efter hvilket udstyr du køber med.

Med Airwrap styler skal du blot sætte styleren hen til den sektion hår, du vil krølle, tænde styleren, og så vil den selv suge håret rundt om sig. Hold den der i ti sekunder, slip knappen, og så slipper håret selv styleren og falder ned som en fin krølle. Den kan bruges i kort hår og langt hår, men også i fugtigt hår, hvilket er tidsbesparende, da du ikke først skal tørre håret fuldstændigt tørt og så style.

Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, har testet styleren, og hun tilslutter sig koret af begejstrede brugere:

“Den er simpelthen så nem og hurtig at bruge. Det tager ikke meget mere end fem minutter at lave bølger i håret, hvilket betyder, at jeg nu kan nå at style håret, inden jeg går ud af døren om morgenen. Det er aldrig sket før, da jeg hverken har haft tid, tålmodighed – eller evnerne til at forsøge at krølle håret med et almindeligt krøllejern eller en rundbørste og føntørrer.”

Styleren har også et børstehoved til at tørre håret med, så du kan tørre det langt hurtigere, da redskabet kan komme helt tæt på håret, og samtidig slipper du for at stå med fladbørste og hårtørrer.

Styleren er så nem, at selv en nybegynder, som aldrig før har rørt et stylingredskab, kan være med.

Dysons Airwrap koster mellem 3.490 og 3.990 kr. alt efter, hvilken model du vælger. Ved Dysons stand i Magasin kan du prøve styleren på eget hår, inden du beslutter dig for, om den er investeringen værd.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev