Dyson airwrap styler
© Emily Ratajkowski for Spinelli Kilcollin x Wenn.com

Hypet hårredskab tager internettet med storm

På TikTok er der flere end to milliarder visninger på videoer af det populære hårredskab. Vi har testet det, og det nyskabende produkt er hypen værd.

Drømmer du om færre dårlige hårdage? Det er blevet lidt lettere at opnå med det hårredskab, som i en periode konstant var udsolgt i de danske butikker.

Det er mærket Dyson, som står bag dette stylingredskab, der ikke minder om noget, vi før har set, da det kombinerer hårtørrer, krøllejern, rundbørste og med lidt god vilje også et glattejern i ét produkt.

Det nyskabende redskab hedder Airwrap styler og er særligt velegnet til at skabe bølger og volumen i håret – og bedst af alt kan gøre det på under fem minutter. Airwrap har nu været på markedet i snart to år, men populariteten tager kun til på det sociale medie TikTok, hvor der lige nu er over 2,2 milliarder visninger på hashtagget #dysonairwrap.

Grunden til den store popularitet er, at dette produkt gør det nememre end nogensinde før at lave krøller og bølger i håret. Dysons Airwrap gør nemlig det meste af arbejdet, da den selv suger håret rundt om styleren modsat tradtionnelle stylere, hvor du aktivt selv skal sno redskabet om håret.

Med Airwrap styler skal du blot sætte styleren hen til den sektion hår, du vil krølle, tænde styleren, og så vil den selv suge håret rundt om sig. Hold den der i ti sekunder, slip knappen, og så slipper håret selv styleren og falder ned som en fin krølle. Den kan bruges i kort hår og langt hår, men også i fugtigt hår, hvilket er tidsbesparende, da du ikke først skal tørre håret fuldstændigt tørt og så style.

Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, har testet styleren, og hun tilslutter sig koret af begejstrede brugere:

“Den er simpelthen så nem og hurtig at bruge. Det tager ikke meget mere end fem minutter at lave bølger i håret, hvilket betyder, at jeg nu kan nå at style håret, inden jeg går ud af døren om morgenen. Det er aldrig sket før, da jeg hverken har haft tid, tålmodighed eller evnerne til at forsøge at krølle håret med et almindeligt krøllejern eller en rundbørste og føntørrer.”

Se hende teste det nedenfor.

Styleren har også et børstehoved til at tørre håret med, så du kan tørre det langt hurtigere, da redskabet kan komme helt tæt på håret, og samtidig slipper du for at stå med fladbørste og hårtørrer.