3 nemme måder til at fake en timeglasfigur
© Instagram / @beyonce

3 nemme måder at fake en timeglasfigur

Det er slet ikke svært at snyde dig til en timeglasfigur – eller måske bare fremhæve dine eksisterende former. Vi har 3 simple tricks, som er lette at gå til

Det er slet ikke så svært at snyde sig til en krop som Beyoncé eller vores kære selfiedronning Kardashian (som du faktisk også kan stjæle et par andre skønhedstips fra).

Du skal blot skaffe dig tre enkle items, og så er du godt på vej mod en mere kurvet figur – og hvis du allerede er indehaver af de fine former, får du her et par tips til at fremhæve dem.

1. Toppe med dekoraktioner

Gå efter toppe med dekorationer på ærmer eller skuldre. Store volumniøse ærmer eller noget så simpelt som et fluffy stof kan give indtryk af brede skuldre og en mindre talje.

2. Tilføj et bælte

Dette er et af de ældste trick i bogen (men det virker). Brug et bælte til at markere din talje. Jo større remmen er, jo mindre ser din talje ud.

3. Udvælg strategisk dine underdele

Drop de skinny jeans til fordel for højtaljede culottes eller en A-formet nederdel. Målet er at give din underkrop mere volumen og understrege det eftertragtede talje-til-hofte forhold.