8 skønne nyheder i november

Costumes skønhedsredaktør kommer med sine anbefalinger til novembers skønneste musthaves – inklusiv friske øjne og makeup af Victoria Beckham

1 / 9

Der er som sædvanlig masser af nyheder på hylderne, og Costumes skønhedsredaktør, Marie Hindkær Wolthers, har haft travlt med at teste.

Her er hendes anbefalinger denne måned, som blandt andet giver dig friske øjne, ikoniske røde læber og ekstra luksuriøs hudpleje.

Psst ... Her alle de bedste julegaver over 1.000 kroner

Friske øjne
2 / 9

Friske øjne

“Bioeffect har vundet mange skønhedshjerter med sin effektive 30 day treatment kur, og nu er turen kommet til de sarte øjenomgivelser.

Eye mask treatment giver huden omkring øjnene et intenst fugtboost, der gør fine linjer, mørke rande og poser under øjnene mindre synlige.

I pakken finder du en serum og kølende patches til øjnene, der gør serummet endnu mere effektivt. Du får det bedste resultat ved at bruge den et par gange om ugen, men den gør altså også underværker for trætte øjne inden en fest.”

Eye mask treatment, Bioeffect hos Completeme.dk 585 kr.

Pist væk
3 / 9

Pist væk

“Jeg er vild med produkter, der virker, sekundet man kommer dem på, og hvis det samtidig er et, der kan få mine linjer i ansigtet til at synes mindre, er jeg solgt. Instant confidence stick fra Bobbi Brown er en let balm, der lægger en usynlig film på huden og midlertidigt slører linjer og rynker.

Den er mest effektiv som primer, men kan også fint bruges oven på din makeup i løbet af dagen eller aftenen, hvis du får brug for et hurtigt touch-up.”

Instant confidence stick, Bobbi Brown hos Magasin.dk 330 kr.

Fugtbooster
4 / 9

Fugtbooster

“En af de vigtigste kilder til en smuk og strålende hud er masser af fugt, og det er lige præcis, hvad The moisturizing soft lotion fra La Mer giver din hud.

Hemmeligheden i ethvert La Mer-produkt er noget så enkelt som havtang og limete, der fugter og plejer i dybden og beskytter huden mod forurening, som kan være lige så ødelæggende for din hud som solen. Dyre dråber, ja, men så kan jeg også både se og føle en øjeblikkelig forskel.”

The moisturizing soft lotion, La Mer hos Matas.dk 1.785 kr.

Hindbærkinder
5 / 9

Hindbærkinder

“Kolde dage er hårde ved huden, og der hurtigt mister sin glød. Heldigvis er hjælpen nær. Jeg er faldet for Lancômes nye blush, Cushion blush subtil, der får mine kinder til at rødme på (næsten) naturlig vis.

Den er nem at komme på og blender smukt ind i huden, uanset om du bruger dine fingre eller den medfølgende svamp. Find din favorit blandt seks smukke nuancer – min er sparkling framboise, der giver dine kinder et hindbærkysset look.”

Cushion blush subtil i 024 sparkling framboise, Lancôme hos Matas.dk 330 kr.

#VBxEstéeLauder
6 / 9

#VBxEstéeLauder

“Ventetiden er forbi. Victoria Beckhams makeupkollektion for Estée Lauder er i butikkerne, og den er lige så lækker og cool som Beckham selv. “Jeg har skabt mange af de nøgle- produkter, du virkelig gerne vil have i din makeuppung,” siger Victoria Beckham selv om kollektionen, og jeg giver hende ret. Kollektionen tæller fire look, der er inspireret af Beckhams yndlingsbyer, Los Angeles, London, New York og Paris, og jeg har allerede flere favoritter fra hver by.
En af dem er duoeyelineren, der er sort i den ene ende og nude i den anden. Priser fra 275 kroner.”

Victoria Beckham x Estée Lauder fås eksklusivt i Magasin.

Oh boy
7 / 9

Oh boy

“Parfumerne i Les exclusifs de chanel er alle knyttet til et sted, et årstal eller noget andet, der har haft en særlig betydning for Coco Chanel. Derfor kom det ikke bag på mig, at den næste parfume i Les exclusifs-rækken hedder Boy. Opkaldt efter Coco Chanels muse og helt store kærlighed Arthur ‘Boy’ Capel sætter duften et maskulint aftryk på huden – jeg låner ofte min kærestes parfume, og jeg blev med det samme forført af Boy. Med lavendel og geranium, sandeltræ og moskus er duften let og varm og svær at give slip på igen. En ny favorit på min badeværelseshylde.”

Boy eau de parfum, Chanel 75 ml 1.430 kr. (Forhandles hos Magasin)

På alles læber © Dior
8 / 9

På alles læber

“Den er en af verdens mest ikoniske læbestifter, og den har malet læber røde verden over siden 1953. Nu har ikonet Rouge dior fået en makeover med et nyt look og nye farver og finishes. Natalie Portman er ansigt for kollektionen, hvor min absolutte favorit er farven, der begyndte det hele – 999, der nu kommer i en cool mat udgave.”

Rouge dior lipstick i 999 matte, Dior 280 kr. (forhandles hod Magasin)

L.A.-lokker
9 / 9

L.A.-lokker

“Da jeg boede i Los Angeles for et par år siden, brugte jeg ikke andet end Living Proof til mit hår, så jeg har svært ved at få armene ned af begejstring over, at mærket endelig er kommet til Danmark.

Det amerikanske hårbrand byder på både pleje og styling, og de er virkelig gode til at skabe fylde og volumen i et typisk skandinavisk hår.

Prøv Prime style extender spray, der får frisuren til at holde i endnu længere tid, eller Instant texture mist, der giver masser af tekstur og er uundværlig, hvis du godt kan lide et strandlook.”

Prime style extender spray, Living Proof hos Iloveshampoo.dk 198 kr. // Instant texture mist, Living Proof hos Iloveshampoo.dk 198 kr.

MERE FRA COSTUME