Bikiniklar uden stres

Få smuk hud og en slankere og strammere krop - uden at lave hele dit liv om. Costume guider dig til at blive bikiniklar og samtidig komme i godt humør

Bikiniklar © costume.dk
1 / 8

Bikiniklar

Bikinisæsonen er lige om hjørnet, så din dårlige samvittighed er sikkert sat ind. Hvorfor begyndte du ikke at løbe efter nytår? Var det ikke også meningen, at du skulle holde op med at spise hvidt brød? Hold øjeblikkeligt op med at slå dig selv i hovedet. At være smuk i en bikini kræver en god udstråling og en flot holdning, ikke kun et bestemt ydre. Se her, hvad du kan gøre for at løfte humøret, slukke sliksulten og stramme let op med et par nemme øvelser, uden at det fylder alt i dit liv.

Motion
2 / 8

Motion

Dyrk motion for glædens skyld og ikke kun, fordi det gør din krop flottere. Når du dyrker motion, øges niveauet af lykkehormon i hjernen, og det skulle efter sigende holde i op til 12 timer. Løber du en tur om morgenen, kan du altså nemmere holde humøret oppe resten af dagen - og så hjælper motion også mod stress.

Walk'n'talk
Næste gang du skal mødes med en veninde på en café, så tag ka en to go, eller medbring den hjemmefra, og gå en tur istedet for at sidde og sludre. Er kaffe ikke strengt nødvendigt, kan en frugt- og grøntsagsjuice anbefales.
To go-kop, Keepcup 99 kr.

Børneleg
Vælg en motionstype, du synes er sjov, så det ikke bliver en sur pligt. Løb en tur på rulleskøjter, hvis det er det, der gør dig glad, eller sjip med dine veninder. Børn gør kun ting, der er sjove, så hent inspiration i deres verden. Alle kan vel more sig ved at hoppe i trampolin, og det er godt for konditionen og musklerne.

Kost
3 / 8

Kost

Tænk dig om. Både din krop og din hud vil takke dig for det.

1. Bliver du sliksulten, så vent ti minutter. Sukkercravings er tit impulsive lyster, der går væk igen.
2. Drømmer du om at tabe dig lidt, så drop sodavand fra nu af og sommeren over. Bund i stedet et glas vand - det mætter og indeholder nul kalorier
3. Snack sunde bær. Hindbær har et relativt lavt indhold af frugtsukker og indeholder masser af C-vitamin, der styrker dit immunforsvar.
4. Vandmelon giver dig væske, og du kan spise meget uden at blive oppustet - perfekt strandsnack
5. Vores krop har brug for fedt. Det fylder huden ud, så den bliver mindre rynket og mere ungdommelig at se på. Kokosolie, avocado, laks og olivenolie indeholder gode fedtstoffer.
6. Eftermiddagen er tit et kritisk tidspunkt. Undgå at falde i sukkerfælden med et stykke ristet rugbrød med peanutbutter - peanutbutter indeholder mange sunde fedtstoffer og vigtige næringsstoffer.
7. Vil du smide et par kilo, så skift et par måltider om ugen ud med en frugtshake fra Nupo. Den indeholder kun 115 kalorier, men alle de nødvendige mineraler, vitaminer og næringsstoffer.

Stimulér dine sanser
4 / 8

Stimulér dine sanser

Duftsansen har direkte adgang til hjernen, så du bliver glad af ting, du synes dufter godt. Stimulér din næse hele dagen.

Glad i bad
Start dagen i brusebadet med en frisk duft, der giver dig energi resten af dagen. Clarins' renseskum til kroppen rengør og fugter, mens det giver dig en frisk følelse af velvære og booster din energi med duften af ingefær og ginseng.
Eau dynamisante shower mousse, Clarins 170 kr.

Fyld rummet
Aromaterapi er behandling med æteriske olier, der udvindes af planter. Smøres de på kroppen, trænger indholdsstofferne ind gennem huden og følger blodbanen rundt i kroppen, mens de påvirker undervejs. Tilsætter du de æteriske olier til en olielampe, omsættes duften til kemiske signaler, der påvirker hjernen. Når dagen er ved at være omme, har du brug for dufte, der virker afstressende og beroligende, så du nemmere kan falde i søvn. Gå efter lavendel, ylang ylang, kamille eller jasmin.
Aroma oil relaxation, Moshi Moshi Mind 149 kr.

Squeeze it Citrusfrugter er ikke alene gode for os at spise, deres duft er også kendt for at have en opløftende og forfriskende effekt på vores humør. Pres nogle appelsiner og en grapefrugt til din morgenmad for den gladeste start på dagen.

Kulør på kroppen
5 / 8

Kulør på kroppen

Alle er pænere i august end i januar. Lidt sol i kinderne giver en frisk glød, og det, du ser i spejlet om morgenen, er automatisk pænere. Sov med denne natmaske på, så vågner du og ligner en, der er blevet kysset af solen. En fake tan får også dine muskler til at syne mere tonede, så snyd dig mere trænet med en solbrun kulør.

Sleep mask tan, James Read 225 kr.

Silky self-tanning body lotion, Nuxe Sun 195 kr.
Forhandler nummer: 45 65 55 55

Just in case
6 / 8

Just in case

Drømmescenariet er dig iført en lille bikini og masser af selvtillid, men modet kan svigte. Investér i en badedragt, der rynker på maven og strammer ind, så du for en sikkerheds skyld har et sæt til stranden, du føler dig tilpas i. Medbring et tørklæde eller en sarong, du kan binde om numsen, eller en oversized, halvgennemsigtig skjortekjole. Så kan du nemt nyde en dag i solen.

Skjortekjole, Topshop 299 kr.

Sarong, Stella McCartney 2.200 kr.

Din daglige skønhedsrutine
7 / 8

Din daglige skønhedsrutine

Skønhed kommer indefra, men det hjælper med en pæn overflade, da smuk hud giver din selvtillid et skub i den rigtige retning. Følg dette skema for en optimal hudplejerutine, og se, hvor hurtigt det giver resultat.

(Morgen) Rens
Start morgenen med at vaske ansigtet i en rens, der passer til din hudtype. Brug en cremet rens, hvis du har tør hud, og en skummende rens, hvis din hud er normal til fedtet. Ibuki purifying cleanser, Shiseido 265 kr.

Serum
Vælg et serum med masser af antioxidanter og et højt indhold af C-vitamin (mellem 10-20 procent). Det beskytter mod solen og forebygger og behandler pigmentforandringer i huden. Super serum advance+, Is Clinical 750 kr.

Fugt
Afslut med en creme, der giver rigeligt fugt. Super bioactive extra rich day cream, Estelle & Thild 445 kr.

Midt på dagen
Det er en god idé at have en fugtighedsspray stående på skrivebordet eller med i tasken, så du kan friske din hud op i løbet af dagen. Eau de beauté, Caudalie 490 kr. Forhandler nummer: 70 22 45 74

(Aften) Rens
Fjern makeup, snavs og forurening med samme rens som om morgenen.

Serum-in-oil Gå efter et serum, der arbejder og forbedrer din hud om natten. A-vitamin mod rynker, K-vitamin mod rødme og E-vitamin mod tør og glansløs hud. Vitamin e serum in oil, The Body Shop 195 kr.

Fugt
Brug til sidst en nærende og fugtighedsgivende natcreme, der gør din skønhedssøvn endnu mere skøn.Bedtime beauty boost, Oskia 725 kr.

Et lille tip
8 / 8

Et lille tip

Den blå farve har en beroligende effekt, så mal en væg i dit soveværelse med en smuk dyb en af slagsen. Rød gør det modsatte, så hold dig fra den farve.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev