© Anna Stokland / Dior SS18

Boozt.com åbner kæmpe beautyunivers i Danmark

I dag slår den populære webshop dørene op til en stor kosmetikbutik med et bredt udvalg af brands som M.A.C, YSL, Lancôme og Kiehl's

Boozt.com er bedst kendt for at sælge tøj, sko og tilbehør på nettet, men nu markerer webshoppen sig også som fysisk butik og forhandler af skønhedsprodukter.

Den dansk-svenske webshop slår i dag dørene op til skønhedsuniverset Beauty by Boozt.com på Købmagergade 39 i København. Butikken spreder sig over 500 kvadratmeter, hvor du kan finde et stort udvalg af eftertragtede brands, herunder M.A.C, YSL, Lancôme, Kiehl's og Estée Lauder – og i dag er der 25 procent på alt i butikken.

Den nye butik er ikke en klassisk forretning, men derimod en oplevelsesbutik, hvor kunderne blandt andet har mulighed for at blive forkælet med ansigtsbehandlinger, få en blow dry eller få lagt makeup.

“Vi vil gerne give vores gæster en uovertruffen oplevelse og et afbræk fra en stresset hverdag, hvor de kan gå på opdagelse i vores univers, blive inspireret og blive forkælet af vores Beauty Advisors,” fortæller Christian Schreiber, Retail Director hos Boozt.com, i en pressemeddelelse.

Udover den nyåbnede butik på Købmagergade ligger der også en Beauty by Boozt.com i Roskilde, der i sommer kom på engelske Insider Trends' liste over de 50 mest inspirerende detailbutikker i verden.