33-årige Cecilie Thomsen er model, skuespillerinde og i øjeblikket engageret i en kampagne for at bygge brønde i Darfur i Sudan
© Bryan Adams

Cecilie Thomsens yndlingsprodukter

Få den danske model og skuespillerindes skønhedstips

Danske Cecilie Thomsen har base i London. Få hendes skønhedstips.

Yndlings...

...makeup-mærke:
"Jeg har rigtig mange produkter fra Nars. Især er jeg glad for Brow pencil i farven panama. Og Clé de Peaus Concealer er den bedste concealer, jeg nogensinde har haft. Den er let og dækker det, den skal. Et andet produkt, jeg bruger meget, er Terracotta light sheer bronzing powder fra Guerlain, som giver et 'sunkissed' look."
...parfume:
"Til hverdag bruger jeg Stella McCartneys Stella, som dufter af roser, eller Sarah Jessica Parkers Lovely, som er blomster-agtig uden at være for sød. Om aftenen bruger jeg nogle gange Tom Fords Amber. Den er lidt tungere og minder mig om sherry."
...produkt:
"Crème de la mer fra La Mer, fordi den er sindssyg god til at give fugt og liv til tør eller træt hud. Jeg bruger den især, når jeg rejser. Jeg er hende idioten, der sidder og smører creme i ansigtet på flyveturen. Jeg tror, det er en gammel - og god - modelvane. Om morgenen bruger jeg et andet produkt fra La Mer: The lifting face serum."