To seje chicks. Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther (tv.) og Stella McCartney. I det nye nummer af Costume, der netop er udkommet, kan du læse Liv Winthers interview med Stella McCartney.

Costumes skønhedsredaktør mødte Stella McCartney

Da Stella McCartney præsenterede sin nye duft, var Costumes Liv Winther inviteret

I december var jeg, Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, inviteret til London for at opleve Stella McCartney og hendes nye duft L.I.L.Y. Jeg havde høje forventninger til Stella McCartney, og hun skuffede mig ikke. Hun er indbegrebet af britisk coolness.

Jeg var til et intimt pressemøde på toppen af The Arch i London, hvor Stella McCartney fortalte om sin nye duft til syv nordiske journalister - jeg var den eneste fra Danmark. Efter pressemødet og interviewet besøgte vi Stella McCartneys butik på 30 Bruton Street - herunder står jeg med Helene Andersen fra norsk Costume.

Dugfrisk duft
Stella er kendt for at sende sine modeller på catwalken med dugfrisk og lækker hud, og den pige, som kendetegner en 'Stella'-pige på catwalken og i kampagner, bærer altid præg af noget naturligt og ægte. Det samme gør Stellas nye duft, en dugfrisk duft med enkelte maskuline noter fra trøffel og mos. Selv siger hun:
“Jeg elsker, at både liljekonvaller og trøfler kun kommer frem en gang om året. Fra den rene hvide blomst om foråret, til trøfflernes mørke maskuline efterår.”

L.I.L.Y eau de parfum fra Stella McCartney til 595 kr. for 50 ml.

I det nye nummer af Costume, som er udkommet i dag, kan du læse Costumes skønhedsredaktørs interview med Stella McCartney.