© Dior

Danmarks bedste drag queen teamer op med Dior

Kom med backstage, når talentfulde Tinus De Schunard gør sig klar til et af sine storslåede shows

Med den nye makeuplinje Dior Backstage vil luksushuset give alle adgang til professionel makeup og ekspertise.

Som navnet afslører, er Dior Backstage inspireret af det, der foregår bag kulisserne, og linjen er udviklet af husets makeupartist og kreative direktør, Peter Philips.

Backstage-linjen består af friske fortolkninger af de uundværlige produkter og remedier, som Peter Philips har i sin makeuptaske, inklusive mascaraen Lash Maximizer, en lang række forskellige foundation-nuancer og makeupbørster.

Dior Backstage henvender sig til alle, der ønsker et professionelt resultat – hvad end det er på kontoret eller på scenen. En af dem, der har omfavnet den nye linje er Danmarks bedste drag queen Tinus De Schunard, der lever af at optræde som kvinde og sprede glitter og glamour.

© Dior

“Når jeg, som female impersonator, skal sælge illusionen om en smuk kvinde, er materialer, produktvalg og detaljer i skarpt fokus. Mine forberedelser kræver en stabil kvalitet, der leverer hver gang og som jeg kan stole på – helt indtil tæppefald,” fortæller Tinus, og fortsætter:

“Takket være Dior Backstages unikke og højtpigmenterede produkter, føler jeg mig sikker på, at min illusion ikke brister, før jeg selv fjerner den. Det giver mig en ro i maven, der gør, at jeg kan fokusere 100 procent på min optræden og mit publikum.”

I samarbejde med Dior inviterer Tinus dig backstage i to nye videoer, hvor han gør sig klar til et af sine storslåede shows. Se med her: