© My Beauty Guide

Dansk app giver dig de bedste skønhedsanbefalinger

Træt af ærgerlige fejlkøb, når du køber skønhedsprodukter? Så skal du downloade en ny app, hvor private brugere guider dig på rette vej

De bedste skønhedsanbefalinger får du fra én, som rent faktisk bruger produktet, og mund-til-mund tips og tricks. Dette benytter den nylancerede app MyBeautyGuide sig af. Således sikrer appens brugere sig autentiske anbefalinger samtidigt med, at man som medlem får adgang til en lang række fordele.

I MyBeautyGuide anmelder brugerne af appen skønhedsprodukter, som de har testet, og guider desuden til, hvordan produkterne fungerer bedst for dem. Det er derfor let at finde anmeldelser på lige præcis det skønhedsprodukt, du har i tankerne, eller finde inspiration til nye, spændende produkter.

© Dior

Skønhedsbranchen bakker allerede op om tiltaget, og MyBeautyGuide har således teamet sig op med Dior, der bruger appen som løftestang til målrettede fokusgrupper, og giver særlige tilbud til brugerne.

Som bruger af appen kan du blandt andet teste Diors nye concealer Forever skin correct, som eftersigende holder i 24 timer. Dior udvælger 30 heldige, som får chancen for at teste concealeren og foundationen af samme navn, og efterfølgende dele deres ærlige anmeldelse af produkterne i appen, og guide til, hvordan de bedst anvendes.

Læs mere, og download MyBeautyGuide i App Store og Google Play.