Besøg Amazing Space på Fortunstræde 1, København K.
© costume.dk

Danske skønhedsmærker: Få Amazing Spaces skønhedstips

Laura Bonné giver dig sine tips til en smuk og sund hud

Laura Bonne

Om Laura Bonné fra Amazing Space: Laura Bonné er både indehaver af spaklinikken Amazing Space i København og sin egen skønhedslinje, der også hedder Amazing Space. Hun er uddannet kosmetiker og har gennem sin lange karriere udviklet et enormt kendskab til huden, og hun ved, hvordan den skal behandles både inde- og udefra. Igen i år vandt Laura Bonné en pris for et af produkterne fra Amazing Space-serien ved Danish Beauty Award. Denne gang var det for den nye multifunktionelle creme Delicate Skin.
Skønhedsprodukterne fra Amazing Space består af luksuriøs pleje til dit ansigt, krop og det indre med visionen om at skabe de bedste resultater via aktive og virkningsfulde ingredienser fra naturlige, økologiske og rene planteekstrakter. Ingen af produkterne fra Amazing Space indeholder parabener, mineralske olier eller syntetiske parfume- og farvestoffer.Skønhedstips: Costumes skønhedsredaktion har spurgt Laura Bonné om hendes bedste tips til, hvordan du får en smuk, gennemfugtet og smidig hud.

Hvad er det vigtigste tip fra dig for at få en smuk hud?

”En smuk hud er en sund hud, og hertil kræves det, at den både plejes inde- og udefra. Mange tror, at makeup er den lette vej til en smuk udstråling, men det kan aldrig give glød til en trist hud, der ikke har det i sig selv. Koden til den evigt smukke, glødende og levende hud er synergien af en god daglig hudplejerutine tilpasset din hudtype og kombineret med en sund kost, rig på vitaminer samt omega-fedtsyrerne 3, 6, 7 og 9, rigeligt med vand og 8 timers søvn dagligt. Det behøver bestemt ikke være urealistiske og tidskrævende ritualer, for det er blot de små faste rutiner, som du gør dagligt, der gør den store forskel i længden.”

Hvordan holder du bedst muligt din hud smidig og gennemfugtet i sommeren?

”Du skal huske at drikke rigelig med væske, og ophold dig højest i direkte sol i 30 minutter om dagen, så du undgår de solskader, der sætter permanente spor og ælder din hud før tid. Aloe Vera og hyaluronsyre tilsat i dine cremer er direkte fugtkilder, der køler huden samtidig. Efter bad i havvand er det skønt at massere huden ind i en såkaldt badeolie, der skal anvendes direkte på fugtig hud efter bad. Sådan bliver den optaget bedst uden at fedte. Har uheldet været ude, og du har fået for meget sol, kan du lave en maske af youghurt-naturel, som på grund af sit høje enzym-tal, dulmer huden og mindsker rødme.”

Er der et nyt produkt på vej fra Amazing Space?

”Der er bestemt et nyt produkt på vej fra Amazing Space. Hvad det er, vil jeg ikke afsløre endnu, men du kan glæde dig - det er revolutionerende indenfor økologisk hudpleje. Men jeg kan godt sige noget om vores nyeste produkt, Delicate Skin, der vandt årets Beauty Award for bedste pleje-produkt. Delicate Skin er en delikatesse for huden, idet den består af silke-proteiner, peptider og enzymer, der forfiner og opstrammer huden samt aloevera, hualyronsyre, kamille og agurk, der fugter og beroliger sart hud. Du kan bruge den som dag-, nat-, øjen- og halscreme, og den koster 550 kr.”

Se mere på Amazing-space.dk