Costume-redaktionen har testet nye beauty-behandlinger i hele Danmark - blandt andet Oxygen elixir facial hos Amazing Space (billedet) i København.
© Amazing Space

De bedste nye beauty-behandlinger

Tjek de bedste nye skønne behandlinger i Danmark

Anti-age med iltmaske

Se de bedste nye skønhedstreats her på Costume.dk og i det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 16. februar. Der er mange nye skønhedsbehandlinger, og de giver dig alle sammen energi - på hver sin udsøgte måde.Anti-age med iltmaske

 • Oxygen elixir facial hos Amazing Space i København

Testpersonen: Artdirector Malene Langholz Christensen.

Behandlingen: Glæder mig til min facial, som skulle være en bombe af energi og anti-age til ansigtet. Starter med tre dybe vejrtrækninger, mens jeg indånder lavendel, sandeltræ og eksotisk ylang ylang, som virker afslappende. Alle produkter er fra Amazing Spaces egen økologiske hudplejelinje. Herefter går behandleren i gang med afrensning og peeling med Juicy mandarin sorbet. Mens den gør arbejdet i ansigtet, får jeg mine arme og hænder masseret. Min hud i ansigtet og på halsen tjekkes for urenheder, og de fjernes. Av, det er godt, der er mere nydelse bagefter. Mit ansigt masseres, og mine bryn rettes (frit valg), og så kommer vi til Oxygen elexir-masken af marrokansk lava, indisk rhassoul og mineralvand, som pensles på.

Den skal sidde i 10 minutter, føles blød og kold på den rare måde, og jeg slumrer hen. Den rulles forsigtigt af ansigtet, og huden føles frisk og ren. Får vist de små fine lyserøde Oxygen elexir-fisk med en serum af Q10 og hvid te, som behandleren dupper på mit ansigt før Delicate skin creme. Slutter med tre dybe vejrtrækninger, mens jeg indånder ingefær- og citrusnoter, som virker opkvikkende.

Resultatet: Lige hvad min trætte hud trængte til. Meget friskere, meget gladere. Har fået små elixir-kapsler med hjem, som jeg kan peppe et morgenansigt op med, som behandleren siger. Will do.

Prisen: 795 kr. for 75 minutter.

Stedet: Amazing Space, Fortunstræde 1, København. Amazing-space.dk

Opstramning med guldmaske

Opstramning med guldmaske

 • Umo 24 k gold facial treatment hos Visage Hudplejeklinik i Århus

Testpersonen: Moderedaktør Maiken Winther

Behandlingen: …er en guldmaske. Helt bogstaveligt, en maske af 24 karat bladguld, som skulle give en fast og strålende hud. Plus virke anti-imflammatorisk og anti-agening. Behandlingen begynder med dybdegående ansigtsrens og -eksfoliering. De aktive ingredienser fra japanske Umo, som gør huden klar til at modtage guldet, påføres. I stedet for varm damp, som normalt bruges til ansigtsbehandlinger, er denne kold. Behandleren lægger 24 karat bladguld på mit ansigt, og jeg kan ikke lade være med at ligge og tænke på Kleopatra. Mens guldet trænger ind, får underben, hænder og nakke dybdegående massage. Guldet hjælpes yderligere på vej med ansigtsmassage, til det er helt absorberet. Final touch er produkter, som understøtter opstramningen.

Resultatet: Der er ingen tvivl om, at det er en eksklusiv behandling, der får en til at føle sig som en prinsesse. Min hud er smidig og klar, og jeg får Umos Facial carrier med hjem til at bruge resten af ugen, og min hud forbliver forfinet.

Prisen: 1.950 kroner for 105 minutter.

Stedet: Visage Hudplejeklinik, Skolegade 7, Århus. Klinikvisage.dk

Glød med tryk

Glød med tryk

 • Skønnere ansigtsbehandling hos Naturskøn i Århus

Testpersonen: Moderedaktør Maiken Winther.

Behandlingen: Naturskøns Skønnere ansigtsbehandling retter opmærksomheden mod ansigtets akupressur-punkter og bindevæv, og der arbejdes med lymfen, som fjerner affaldsstoffer. Det fjerner væskeophobninger og giver en sund og smuk glød. Behandlingen foregår som en almindelig ansigtsbehandling - med rens og pleje - bortset fra akupressur-delen. Da behandleren når til den del, trykker hun let på forskellige punkter i mit ansigt. Det kan næsten ikke mærkes, men hun forsikrer mig om, at det er meget effektivt. Det er på ingen måde ubehageligt, og jeg slapper utrolig meget af. Hun trykker også på kroppens meridianbaner, der er ansvarlige for energiflowet i kroppen, da hun udvider massagen til mine hænder. De eneste produkter, der bliver brugt, er Ren, som er fri for skadelige kemikalier.

Resultatet: Efter behandlingen føler jeg, at der er arbejdet meget med min hud, men også med min krop, eftersom håndmassagen er langt mere effektiv end noget, jeg har prøvet før. Min hud, som behandleren sagde var stresset, er nu velplejet og afslappet. Senere på dagen kan jeg mærke på mine ansigtsmuskler, at de ikke er så stramme, som de plejer at være.

Prisen: 795 kr. for 75 minutter.

Stedet: Naturskøn, Guldsmedgade 15, Århus. Naturskon.dk

Minus vinterrødme

Minus vinterrødme

 • Ultimativ vinterbehandling hos Trine Eskelund Authentic Living i København

Testpersonen: Webredaktør Jette Sandbæk.

Behandlingen: 90 minutter i paradis. Sådan føles det at få behandlingen Ultimativ vinterbehandling, som har fokus på at behandle rødme som resultat af frost og forebygge karsprængninger med massage og maske. Massagen kommer omkring både skuldre, nakke, hovedbund og ansigt og er virkelig anbefalelsesværdig. Det samme er den søde behandler og stemning. Efter massagen fik jeg en opstrammende maske fra økologiske Miessence på, præcist valgt til min hudtype, som er sart. Selvom behandlingen ikke er en kropsbehandling, reagerer mange på den som sådan og udskiller en masse affaldsstoffer. Derfor er det en god ide, at du drikker en masse vand. Fik at vide, at resultatet ville vare længere, hvis jeg tog hjem i stedet for at suse rundt og være social resten af aftenen - så det gjorde jeg.

Resultatet: Trods flere dages frost har jeg ikke opdaget karsprængninger, men jeg ved selvfølgelig ikke, om jeg ville have fået det, hvis jeg ikke havde testet Ultimativ vinterbehandling. Behandlingen har også til formål at løfte fine linjer i ansigtet, og jeg er overbevist om, at jeg så mere frisk ud i dagene efter ansigtsmassagen. Og så var jeg afslappet. Så afslappet.

Prisen: 900 kroner for 70 minutter uden hudanalyse. 975 kroner for 90 minutter med hudanalyse.

Stedet: Trine Eskelund Authentic Living, Tullinsgade 27, København. Trineeskelund.dk.

To i een-facial

To i een-facial

 • Deluxe cosmo facial hos The Skin Lounge i København

Testpersonen: Assisterende moderedaktør Thora Valdemarsdottir.

Behandlingen: Det er ikke så ofte, jeg forkæler mig selv med behandlinger, så jeg glæder mig som et lille barn til min økologiske multi-ansigtsbehandling: Deluxe cosmo facial. Behandleren viser mig ind i et hyggeligt værelse med dæmpet musik. Det er tidlig morgen, og jeg skal videre på arbejde, så det er skønt, at hun pakker mit hår ordenligt ind for at skåne det mod de forskellige cremer og serummer fra Ren og The Organic Pharmacy. Først afrensning, så peeling, og så en fantastisk dybdegående massage, der fik mig til at døse hen et par gange - wupsi. Derefter påbegynder hun den opstrammende oxygenbehandling i hele ansigtet. Man mærker dårligt luften fra det tandlæge-lignende instrument, men oxygenen menes at få den foryngende serum til at trænge længere ind i huden. Afslutningsvis: akupressur-massage og creme.

Resultatet: Jeg er i den syvende himmel efter behandlingen. Jeg lod den fedtede creme sidde hele dagen uden at lægge makeup og bemærkede dagen efter, at min hud fik en sund glød, som ellers er svær at opnå i disse kolde vintermåneder.

Prisen: 1.095 kr. for 60 minutter.

Stedet: Cosmo Skin Lounge, Guldbergsgade 9, København. Theskinlounge.dk

Scrub med håndklæder

Scrub med håndklæder

 • Hot towel rub hos Complete Me i København

Testpersonen: Redaktionschef Marie Lodberg.

Behandlingen: Jeg lægger mig på maven på briksen, og duften af lavendelolien fra Jurlique gør sit arbejde. Olien beroliger, og jeg bliver døsig - rart efter en mandag på jobbet. Som behandlingens navn antyder, går den ud på, at der bliver lagt varme håndklæder på din krop, du bliver skrubbet med dem, og som ekstragevinst får du som afslutning massage. Hvis du i stedet for at komme ned i gear har brug for en opkvikker, kan behandlingen også udføres med citrusolie. Processen er enkel og effektiv. Først et varmt håndklæde om benene, så på ryggen, som varmer huden op. Så en skrubbetur med håndklædet, der fjerner de døde hudceller. Til sidst bliver huden smurt ind i lavendelolie, og Daniela Fraser, som ejer Complete Me og altid udfører behandlingen, masserer dig, og hun er ikke bange for at tage fat - heldigvis.

Resultatet: Der er dobbelt op på glæderne: Du får helt babyblød hud, og du er helt salig efter at være blevet æltet godt igennem.

Prisen: 650 kroner for 50 minutter.

Stedet: Complete Me, Badstuestræde 11, København. Complete-me.dk.

Massage med muslingeskaller

Massage med muslingeskaller

 • Hot lava shells hos Samadhi Spa i København

Testpersonen: Journalist Marie Vidø.

Behandlingen: I strandrummet, hvor jeg får min Hot lava shells-behandling er der turkise perlekæder, levende lys langs panelerne og instrumental musik. Behandlingen er en blanding af dybdegående massage med mandelolie og massage med varme lava shells. Lava shells er bløde filippinske muslingeskaller - tigerskaller - med en blanding af magnesium, jern, sorte lavasten, kalcium og havalger indeni, som skaber en kemisk reaktion og afgiver varme. På den måde skulle massøren kunne trænge dybt ned i musklerne og fjerne spændinger og affaldsstoffer. Massagen koncentrerer sig om en kropsdel ad gangen. Ah. Gør ondt på den gode måde, kilder når de varme skaller glider hen over mine lægge og er bare rigtig behageligt. Efter behandlingen får jeg en lækker smoothie med blåbær. Husk at drikke masser af vand bagefter, så du undgår hovedpine, når kroppen renser ud.

Resultatet: Det er svært at få øjnene op igen bagefter (og det ikke kun, fordi min mascara klistrer sig fast til mine vipper). Jeg føler mig afslappet i hver eneste celle af min krop. Da jeg kommer hjem, er jeg træt. Dagen efter kan jeg mærke, at behandlingen har fjernet mine spændinger.

Prisen: 850 kroner for 75 minutter.

Stedet: Samadhi Spa, Nørregade 18, Købehavn. Samadhi-spa.dk

Massage med stjernetegnslys

Massage med stjernetegnslys

 • Ritual candle massage hos Marias Hudplejeklinik i Lyngby

Testpersonen: Modeassistent Maria Beydin.

Behandlingen: Behandlingen foregår i et lunt og velduftende lokale og er delt op i to dele, som tilsammen varer 75 minutter. Behandleren lægger ud med en blid peeling af fødderne med Body polish fra Saint Tropez, som skubber til blodomløbet. Derefter er det tid til den reelle Ritual candle massage. Ud fra dit stjernetegn vælger hun et lys fra Gerards lavet af olie, som tændes, smelter og bruges til massagen. Derfor er behandlingen varmere end normalt, og oplevelsen på alle måder meget nærende for krop og sjæl. Mit stjernetegn er løve, derfor valgte hun et lys med en varm duft, som skulle gå godt i spænd med mit sind. Som massagen skrider frem, kan jeg hurtigt mærke, hvordan mine muskler giver slip, og min hud bliver bedre at være i. Hun får alle ømme områder med.

Resultatet: Kan mærke, hvordan de spændinger, jeg normalt har, er væk, og desuden er min hud blevet meget blødere. Dagen efter er jeg langt sværere at stresse, og det er en skøn følelse, der fortsætter flere dage frem.

Prisen: 650 kr. for 75 minutter.

Stedet: Marias Hudplejeklinik, Bagsværdvej 72 A, Lyngby. Mariashudpleje.dk

Velvære med kirsebær

Velvære med kirsebær

 • Sothys Hanakasumi hos Mirage Spa i København

Testpersonen: Assisterende moderedaktør Anne Mønsted.

Behandlingen: Ude fra gaden er det ikke til at se, hvilken perle der gemmer sig bag ruderne. I kælderen, hvor behandlingen foregår, bliver al støj lukket ude. Når du har lagt dig til rette, bliver du smurt ind fra top til tå i peelingcreme fra Sothys. Cremen er dejlig fri for korn og sender både varme og kulde gennem din krop, hvilket sætter gang i din blodcirkulation. Imens cremen virker, får du en skøn fodmassage, og bagefter bliver cremen gnubbet af med et varmt håndklæde. Ved siden af briksen står jacuzzien klar omringet af stearinlys, og her slapper du af i en halv time, mens du hygger dig med et glas juice og frisk frugt. Behandlingen afsluttes med en 50 minutter lang massage med kirsebærolie fra Sothys, der dufter helt fortryllende og gør huden glat som silke - eller et blankt kirsebær.

Resultatet: Jeg var ret stresset, da jeg ankom til Mirage Spa, men i løbet af de 80 minutter forsvandt jeg fuldstændig fra jordens overflade og slappede rigtigt af for første gang i lang tid. Stemningen, duftene og massagen giver dig ny energi, ny hud og ro i sindet.

Prisen: 1.199 kroner for 80 minutter.

Stedet: Mirage Spa by Louisa Kaisen, Studiestræde 57, København. Miragespa.dk

Forlængede vipper

Forlængede vipper

 • Single eyelash extension hos Star Lash i København

Testpersonen: Journalist og redaktionssekretær Marie Vidø.

Behandlingen: Du ligger på en briks og lytter til musik, mens din (meget tålmodige) behandler med to pincetter limer falske vipper fra Minkys på hver enkelt af dine egne vipper - en falsk vippe på en ægte vippe. Limen, også fra Minkys, tørrer blødt op, så vipperne bevæger sig naturligt, og påsætningen gør ikke ondt, men kræver lukkede øjne i de halvanden til to timer, det tager at sætte dem på (ellers svir limen i øjnene). Inden påsætningen går i gang, har du valgt længde, og om du vil have c- eller j-formede vipper (c er bukket helt bagover), mens behandleren har valgt tykkelse. Når du naturligt taber din egen vippe, taber du også den falske. Derfor skal du have en opfyldning indenfor fire uger, hvis du vil bevare vipperne. Undgå vand på dem de første 12-24 timer. Derefter er alt fra svømmehallen til tårer tilladt. Undtagen mascara, som du helst skal holde dig fra, men man savner det ikke. Helt ærligt.

Resultatet: Hej, jeg hedder Marie, og jeg er nu vippe-holiker. Første gang jeg så vipperne på, var jeg en smule angst for, om de var for meget. Men min angst skiftede i løbet af en halv time til beundring, og jeg vidste det: Jeg elsker dem. De er tilpas dramatiske og iøjnefaldende, men skriger ikke fake lashes. Eneste minus er, at øjenmakeup-fjerning nu kræver lidt mere følsomhed for at undgå, at der kommer produkter på mine nye babyer. Jeg har allerede bestilt tid til en opfyldning.

Prisen: 995 kroner for 120 minutter. 595 kroner for en opfyldning.

Stedet: Star Lash, Kongens Nytorv 24 (i samme bygning som N'age), København. Starlash.dk

Opstrammet decollete

Opstrammet decollete

 • Rodial boob job hos Helle Thorup i Århus

Testpersonen: Moderedaktør Maiken Winther.

Behandlingen: Behandlingens fokus er at løfte, udglatte og i det hele taget give en superflot kavalergang. Den foregår kun med Rodial-produkter og starter med afrens, Glamtox cleanser, og peeling maske, Glamtox peel, i 10 minutter, mens du får hovedbundsmassage. Peelingmasken nulres af med grove handsker, og der kommer gang i blodcirkulationen. Derefter bliver brysterne pakket ind i henholdsvis iskolde og brændvarme kompres. Som i meget kolde. Øger også blodcirkulationen og har en plumping effekt. Det sidste iskolde omslag påføres Glamtox night-gele, som arbejdes ind i huden med specielle tag, som virker opstrammende og kollagen-styrkende. Massagen er ikke hård, tværtimod, og der er ingen grund til at blive blufærdig, da behandleren er meget professionel.

Resultatet: Min decollete ser bedre ud, end den har gjort i lang tid - frisk og gennemfugtet. Et decideret løft kan jeg ikke se, men jeg kan sagtens se forskel. Det er ikke et område, der indgår i ret mange behandlinger, og man glemmer det tit selv - at huske området mellem ansigt og krop. Men det betaler sig at huske - gør kjolen finere.

Prisen: 475 kr. for 30 minutter.

Stedet: Helle Thorup Cityspa, Frederiksgade 33, Århus. Hellethorup.dk

Spændstig ryg

Spændstig ryg

 • Kaè ryg argatherapie hos Comwell Borupgaard uden for Helsingør

Testpersonen: Artdirector Malene Langholz Christensen.

Behandlingen: Meningen er en spændstig ryg med produkter fra det arganolie-baserede mærke Kaè argatherapie og varme lavasten. Det hele begynder med, at jeg indånder udrensende mynte og lavendel. Så bliver ryggen afrenset med Savon noir, og et varmt kompres og håndklæde lægges over ryggen, så sæben får lov at virke. Derefter lægges varme lavasten på chakra-punkterne på blandt andet skuldre og lænd og i hænderne for balance og afslapning i kroppen, kroppen indsmøres i L´huille corps et massage sensuelle og masseres med 55 grader varme lavasten, som siges at arbejde seks gange dybere ned i muskulaturen end hænder. Varmen fra stenene flyder ud i hele min krop. Finalen er en maske af rhassoul-ler på ryggen for ekstra mineral- og fugttilførsel og Arganaissance eclat et hydration for ekstra ekstra pleje. Jeg får lov at ligge lidt, inden det er op og i tøjet igen. Ah, kunne ellers godt ligge her hele dagen.

Resultatet: Min ryg har det, som om den er spolet tilbage til start. Jeg kan mærke, at stenene har været dybt nede i mine spændinger, og væk er de.

Prisen: 595 kr. for 35 minutter. Inklusive adgang til Comwell Borupgaards spapark med natursauna og tagterrasse med boblebade.

Stedet: Comwell Borupgaard, Nørrevej 80, Snekkersten. Comwellborupgaard.dk

Ridsefri lak

Ridsefri lak

 • Shellac 1 farve hos Nail Beauty i København

Testpersonen: Assisterende artdirector Sacha Vincent Hansen.

Behandlingen: Først skal der vælges farve til neglene. Det er en lidt sværere beslutning end normalt, da shellac’en - denne fusion mellem lak og gele - efter sigende vil holde i 14 dage, så det skal være en farve, som kan gå til de fleste outfits. Jeg vælger decadence. Den er helt mørkerød og passer godt til vintervejr. Derefter får jeg en mini-manicure, hvor neglebånd og negle bliver rettet til og renset. Så skal der shellac på. Der bliver lagt fire lag i alt: først en basecoat, så to gange farve og til sidst en topcoat. Mellem hvert lag skal neglene ind under en UV-lampe for at tørre og hærde. Til sidst bliver neglene tørret af med en topcoat cleanser, så de ikke klistrer det mindste og har masser af glans. Alle produkter er fra Cnd, som har patent på shellac.

Resultatet: Jeg er imponeret. Neglene bevarer glansen og al lakken i 14 dage. Lakken kunne endda holde længere end 14 dage, men da man kan se, at neglene er vokset, er det på tide at tage den af. Og det skal ske med ren acetone - shellac kan ikke fjernes med almindelig neglelakfjerner. Købte gør det selv-Remover wraps designet til formålet til 35 kroner på klinikken. Måske man med tiden kan blive ferm til at fjerne shellac'en selv, men jeg syntes, det var en smule omstændeligt, så hvis det ikke er hver 14. dag, du skal have lakken af, vil jeg anbefale at få det gjort på klinikken - koster 199 kroner - og 75 kroner, hvis du får lavet en ny omgang shellac. Værd lige at huske til foråret: Dur også til tæerne.

Prisen: 299 kroner for 30 minutter.

Stedet: Nail Beauty, Frederiksborgvej 84, København. Nail-beauty.dk

Pedicure med fisk

Pedicure med fisk

 • Aquafeet hos Aquafeet i København

Testpersonen: Assisterende moderedaktør Anne Mønsted.

Behandlingen: Det er noget af en oplevelse, der venter dig med udsigt til Nikolaj Kirken. Du skal have en pedicure af fisk, og du starter med at få skyllet dine fødder i rent vand, så fiskene slipper for snavsede fødder. I det lyse lokale står der fire komfortable stole med hver sin tank, som indeholder cirka 100 doktorfisk. Doktorfisk er medlem af karpefamilien og spiser døde hudceller, som de suger blidt væk med munden. Det kræver lidt overvindelse første gang, du stikker fødderne ned i bassinet, for det er en meget uvant følelse, at dine fødder bliver omringet af fisk, der straks går i gang med arbejdet. Det kilder en anelse og føles nærmest, som om vandet summer. Efter et par minutter, når du har vænnet dig til det, kan du læne dig tilbage og nyde det. I modsætning til når du selv skal fjerne hård hud på fødderne, tager fiskene aldrig for meget af. Efter 30 minutter afsluttes behandlingen med den beroligende og blødgørende Sole solution foot treatment-creme fra Epoch.

Resultatet: Lige når du tager fødderne op af vandet, mærkes de en smule ru, men efter en time er de bløde igen, den hårde hud er minimeret, og du kan igen være bekendt at vise fusserne frem. Efter næsten en måned er de stadig pæne.

Prisen: 249 kroner for 30 minutter.

Stedet: Aquafeet, Nikolaj Plads 32, København. Aquafeet.dk

I det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 16. februar, kan du se flere nye beauty-behandlinger.