© Zara

De største skønhedstrends i 2019

Fra naturlige vipper til unaturligt hår. Billedmediet Pinterest peger på de tendenser, der vil dominere beautyverdenen det kommende år

Hvert år offentliggør Pinterest de 100 søgeord, der har haft den største stigning det seneste år – og som derfor med al sandsynlighed vil præge 2019.

Vi har allerede givet dig de 10 modetendenser, der vil præge det kommende år, og herunder følger de beautytrends, som du vil komme til at se meget mere til i 2019.

"Cropped bangs" – stigning 51 procent

Det har været svært ikke at lægge mærke til det helt korte pandehår, der også går under navnet baby bangs, der har fyldt meget i gadebilledet i 2018.

"Skincare" – stigning 58 procent

Hudpleje er altid et populært søgeord og i 2018 har der især været fokus på diverse eksfolieringsprodukter.

"Grey hair" – stigning 879 procent

Det er i stigende grad blevet velset at beholde sit grå hår, og det naturlige valg ser ud til at forbliver populært.

"Standout lipcolour" – stigning 467 procent

Du behøver ikke være bange for at sætte fokus på læberne i 2019, da iøjnefaldende læbefarver kun vil blive endnu mere almindeligt.

"Witch-hazel" – stigning 305 procent

Witch-hazel, på dansk troldnød eller Hamamelis, er en urt med mange gode egenskaber. Den modvirker inflammation, reducerer hudirritation, bekæmper akne og hjælper mod følsom hovedbund. Brug af urten er endnu ikke udbredt herhjemme, men alt tyder på, at troldnød bliver en fast del af dit ordforråd i 2019.

"Lilac hair" – stigning 1.077 procent

Det er ikke kun dine læber, som skal være farverige. Du kan også kaste dig ud i unaturlige hårfarver, hvor særligt lilla vil blive et kæmpehit.

"Glossy makeup" – stigning 89 procent

Drop det matte look – i 2019 skal dit ansigt skinne om kap med solen.

"Natural lash lift" – stigning 52 procent

Et løft af dine øjenvipper, også kendt som lash lift, er blevet en populært behandling herhjemme såvel som i udlandet, da det giver smukke vipper uden brug af mascara eller kunstige øjenvipper.

"Almond nails" – stigning 97 procent

Du går aldrig galt i byen med smukke negle, og den elegante mandelform er den mest eftertragtede.