sådan får du smuk hud
© Instagram / @jeannedamas

Den almindelige skønhedsfejl, alle skal stoppe med at begå

Den franske model, influencer og designer Jeanne Damas peger på den klassiske fejl, som alle begår i jagten på smukkere hud

Jeanne Damas er indbegrebet af fransk stil – klassisk, elegant og ubesværet. En del af Damas’ misundelsesværdige udseende bunder i en smuk hud, som hun har opnået ved at eliminere en typisk fejl i skønhedsrutinen.

I et interview med Whowhatwear.com deler Damas sin vej til smuk hud, som er et resultat af kyndig vejledning fra den franske skønhedsguru Joëlle Ciocco. Damas pointerer, at hun så den største ændring i sin hud, da hun stoppede med at rense sit ansigt med vand om morgenen:

“Jeg ved ikke, hvorfor jeg vaskede og rensede huden inden jeg påførte min creme, og hun (Joelle Ciocco, red.) sagde ‘Det stopper du med’, for om morgenen behøver du slet ikke at røre din hud udover at bruge creme. Når du sover, forekommer der et naturligt lag på din hud, som beskytter den gennem dagen, og hvis du vasker den med vand, så fjerner du det, og så kan al forurening og makeup trænge ind i din hud, og ved du så hvad? Så får du bumser,” fortæller Damas.

I stedet for at vaske huden om morgenen, sørger Damas for at hendes hud er ren, inden hun går i seng. Vandet om aftenen er erstattet med en rensemælk, som hun sørger for at bruge to gange:

“Du er nødt til at vaske dit ansigt to gange – den første rensning skal fjerne alt skidtet, og den anden renser selve huden. Efter den anden rensning kan du tage din creme på et voilá!”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF