Denne serum er bedre end botox

Luftige bobler, metalliske øjne og det vildeste fugtboost. Costumes skønhedsredaktør har fundet månedens bedste skønne nyheder, der alle kan noget helt særligt

cos_18736-sisleya-yeux_jar_ridoki-XEVf8OVAl9iiuVcAxHF2ZA
1 / 7

Friske øjne

“Hævede, mørke rande under øjnene er aldrig belejligt, men nu har Sisley gjort det lettere at få friskheden igen med deres nye limited edition-øjencreme, der også byder på en smart massage-applikator. Efter at have smurt øjenområdet og drænet det for væske i et par uger ved brug af massagepinden, føler jeg, at de mørke øjenområder ser en del lysere og mindre hævede ud. Det skyldes både massagen og den opstrammende cremes indhold af ekstrakt fra havre, persisk akacie og koffein, der sætter skub i hudens cellefornyelse og modvirker de uønskede, mørke cirkler.”

Sisleÿa l’intégral anti-âge eye and lip contour cream, Sisley Paris hos Magasin.dk 1.335 kr.

HyperFocal: 0
2 / 7

Rensende bobler

“Der er kommet en ny, boblende superstjerne inden for ansigtsmasker, nemlig de såkaldte bubble masks. Cliniques Pep-start double bubble purifying maske forvandler sig på kort tid fra en lyserød gelé til hvidt skum – til stor fornøjelse for undertegnede. Maskens bobler renser huden for skidt og olie, og efter kun to minutter får du et friskere og mere livligt skær. Masken er dermed perfekt til morgener, hvor huden har brug for opkvikkende hjælp, eller inden en festlig aften, hvor du vil have ekstra glød.”

Pep-start double bubble purifying mask, Clinique hos Lookfantastic.dk 212 kr.

cos_18736-biotherm-skin-oxygen-lotion-200ml-bd-0_g0uMDOX69yie1wTVS_0A
3 / 7

Glow on

“Forurening er hverken godt for miljøet eller din hud, hvor de skadelige partikler volder ballade i form af urenheder, inflammation og for tidlig aldring. Men alt dette kan mikroalgen Chlorella måske råde bod på. Den oxygen-producerende alge er nemlig kendt for at rense det miljø, den befinder sig i, og denne evne har Biotherm indfanget og overført til serien Skin oxygen. Jeg er glad for den lette oxygenating lotion, der duppes på ansigtet efter rens, og som mindsker mængden af kvælende partikler på huden, hvilket giver fornyet glød, mindre porer og færre urenheder.”

Skin oxygen oxygenating lotion, Biotherm hos Magasin.dk185 kr.

cos_18736-mato_cushion_5-5_open_l6801100_3614271626950_rvb_3000-gqhwau264z_1MXwFLKWuDg
4 / 7

På farten

“My Armani to go the cushion er den perfekte foundation, hvis du elsker en let makeup, som nemt kan friskes op. En cushionfoundation er nemlig mere praktisk at have med sig end den traditionelle pumpeflaske, hvis indhold hurtigt kan ende i tasken. Denne foundation er allerede blevet fast inventar i min taske, da den giver det smukkeste skær, men også har en anelse matterende partikler, så huden ikke bliver for skinnende i løbet af dagen.”

My Armani to go the cushion i 5.5, Armani hos Magasin.dk 515 kr.

ansigtsserum
5 / 7

Fugtbombe

“Når der lander et produkt med hyaluronsyre på mit bord, bliver jeg altid ekstra begejstret. Hyaluronsyre er nemlig genvejen til frisk og fugtmættet hud, og det er derfor ikke uden grund, at Pure hyaluronic serum beskrives som botox på flaske. Det er det irske mærke Pestle & Mortar, der står bag det fugtgivende og parfumefri serum, hvor to dråber er mere end rigeligt til både ansigt og hals. Jeg bruger det morgen og aften, og det er perfekt under min makeup, fordi det fugtende serum straks udglatter små tørhedslinjer.”

Pure hyaluronic serum, Pestle & Mortar hos Lookfantastic.dk 325 kr.

cos_18736-flacon-intense-femme-100ml-dos-_cNi73fWYN8MlQZ7wExMsg
6 / 7

Helt ind til kernen

“La femme prada intense ligner umiddelbart ikke en typisk kvindeparfume. Her er ingen søde sløjfer eller lyserøde detaljer, men derimod imiteret læder i dyb bourgogne og enkle, rene linjer. Prada har nemlig forsøgt at skrælle alle unødvendige lag af i duften såvel som flakonens udseende. Tanken bag parfumen er at finde ind til kernen af den tradtionelle blomsterduft. Det har ført til en meget intens duftoplevelse med noter af tuberose, ylang-ylang og patchouli, og jeg føler mig ekstra feminin, når jeg har den på.”

La femme prada intense, Prada hos Matas.dk 50 ml for 795 kr.

cos_18736-f077570678metalizer_f39-w4zn6K0eDP7qrHcmA3gQ1w
7 / 7

Forførende metaller

“Dior har lavet en kollektion af øjenskyggepaletter, neglelakker og såkladte metalizere, der giver øjne og læber et metallisk skær. Den flydende farve har masser af pigment, tørrer hurtigt ind og er meget holdbar. Jeg er især glad for nuancen silver shock, der skal forskønne mine øjenlåg dette efterår – og mine læber, hvis jeg er modig.”

Metalizer eyes & lips i silver shock, Dior hos Matas.dk 180 kr.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev