Bedste solcreme: La Roche-Posay spf 50+
© Anna Stokland

Denne solcreme er anmeldernes favorit for 5. år i træk

Bedst i test: Hvis du vil have optimal solbeskyttelse, skal du gå efter denne solcreme, som er den mest anmelderroste nogensinde

Det er typisk mere udfordrende at købe hudpleje end eksempelvis tøj, da man ikke kan vurdere et produkt blot ved at se på det. Men så er det jo heldigt, at der findes anmeldelser af uafhængige organisationer, der har gjort forarbejdet for dig og testet alverdens skønhedsprodukter.

Consumer Reports er en af de organisationer, der handler i kundernes interesse. Hvert år lancerer de en stor test af solcremer, hvor én solcreme for femte år i træk scorer topkarakterer for dens evne til at beskytte og samtidig føles let på huden: Anthelios fra La Roche-Posay

Consumer Reports' test fokuserer blandt andet på solcremernes evne til at beskytte huden imod solens UVA- og UVB-stråler. I alt blev 80 af tidens mest populære solcremer testet, og 32 af dem levede ikke op til den beskyttelse, de lovede. I flere tilfælde gav solcremer markeret med SPF 30 kun en beskyttelse svarende til faktor 15, hvilket kan føre til forbrændning, da forbrugerne ikke er ligeså beskyttede mod solens stråler, som de tror.

Heldigvis var der også gode eksempler i testen, og med den højeste testkarakterer for femte år i træk, er Anthelios fra La Roche-Posay den bedst anmeldte solcreme nogensinde.

Solcremen fik topkarakterer for sin beskyttelsesevne, men også for sin tekstur og lette fornemmelse på huden. Har du endnu ikke investeret i forårets solcreme, er denne klassiker et godt bud.