Det bedste middel mod mørke rande under øjnene

Vi har testet de nyeste skud på skønhedsstammen og fundet frem til de bedste produkter til efteråret, der indkluderer dette vidundermiddel mod trætte øjne

Rande under øjnene © Anna Stokland
1 / 8

En maske med magneter, de smukkeste farver til dine negle og et quickfix med langvarig effekt. Der er som altid masser af nyheder på hylderne, og redaktionen har haft travlt med at teste og finde frem til de bedste.

ansigtsmaske
2 / 8

Magnetisk maske

Man kan ikke beskylde skønhedsbranchen for mangel på opfindsomhed, og det er Magnetic youth mask fra Magicstripes et godt eksempel på.

Masken indeholder små magneter, der øger blodcirkulationen og både detoxer og depuffer huden og giver cellefornyelsen et boost. Brug masken, når du har god tid – den skal nemlig sidde i 20-30 minutter. Den øgede blodcirkulation får huden til at føles en smule varm bagefter og giver den en sund og smuk glød.

Magnetic youth mask, Magicstripes hos Beautyhero.dk 75 kr.

Chanel neglelakker
3 / 8

Efterårsfarver

Der findes utallige smukke nuancer af Chanel-neglelakker, og hver sæson kommer der nye til. Efteråret byder på New dawn og Horizon line, der er diskrete og på perfekt vis komplimenterer en lun efterårsgarderobe.

Le vernis i 578 new dawn, Chanel 200 kr. Le vernis i 576 horizon line, Chanel hos Magasin.dk 205 kr.

Parfume calvin klein
4 / 8

Love story

Da Calvin Klein lancerede parfumen Obsession med en ung Kate Moss på plakaterne, blev både duft og model populære på rekordtid. Nu, 25 år senere, er parfumen blevet moderniseret og fås nu i en krystalklar flakon med navnet Obsessed.

Den nye duft har et hjerte af hvid lavendel og musk, og idéen med den er at vække minder om tabt kærlighed og kroppe i hed forening. Ingen billeder formidler det bedre end de hidtil usete fotografier fra den oprindelige kampagne skudt af Mario Sorrenti med hans unge kæreste, Kate. Vi mødte dem til lanceringen af duften, hvor vi blev ligeligt fascineret af duften og deres intense kærlighedshistorie.

Obsessed Calvin Klein 100 ml 695 kr.

ansigtscreme
5 / 8

Klar og strålende hud

Efteråret er et godt tidspunkt at sætte ind over for en ujævn hudtone, og Clearly corrective brightening and smoothing moisture treatment fra Kiehl’s er en god hjælp i jagten på en mere klar og strålende hud.

Den gelélignende creme har en let konsistens, og den indeholder C-vitamin og glycolsyre, der effektivt mindsker en grov tekstur og misfarvninger i huden. Brug den både morgen og aften, og glem ikke at supplere med en solcreme i dagtimerne. Man kan også bruge den som natmaske, og det kan anbefales, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for din hud.

Clearly corrective brightening and smoothing moisture treatment, Kiehl’s hos Magasin.dk 460 kr.

rød læbestift
6 / 8

Holdbar glans

Det kan virke umuligt at finde et læbeprodukt, der både giver glans og farve, og som bliver på læberne i timevis, men det er præcis, hvad Vernis à lèvres er. Yves Saint Laurent har nu relanceret Vernis à lèvres og kalder selv det ikoniske produkt for en læbestift, men vi synes nærmere, at det føles som en vellykket hybrid mellem en lipgloss, en stain og en læbestift.

Den glansfulde, men holdbare formel gør derfor Vernis à lèvres perfekt til de aftener, hvor du vil have en smuk læbefarve – uden at skulle bekymre dig om tørre læber eller farve, der løber.

Vernis à lèvres i 217 red spray, Yves Saint Laurent hos Matas.dk 270 kr.

olie til ansigtet
7 / 8

Mens du sover

Advanced night repair-serien fra Estée Lauder er populær, og det er der god grund til. Den er nemlig proppet med kraftfulde antioxidanter som E- og C-vitamin samt kaffebønne-ekstrakt, der giver et boost til huden og bekæmper de skadelige frie radikaler.

Seneste produkt i serien er Recovery mask-in-oil, der skal bruges oven på dit serum, inden du går i seng. Mens du sover, har din hud nemlig travlt med at reparere og forny sig, og Recovery mask-in-oil gør denne proces mere effektiv, alt imens den beroliger og nærer huden og gør den klar til en ny dag.

Advanced night repair recovery mask-in-oil, Estée Lauder 825 kr.

øjencreme
8 / 8

Energiboost

Trætte, hævede øjne eller mørke rande er noget, vi alle kender til, men en god øjencreme eller øjenmaske kan gøre underværker. Stress positive eye lift fra Dermalogica er en ny skønhedsfavorit, fordi virkningen ses med det samme – også på de fine linjer omkring øjnene.

Fordel et jævnt lag under øjnene med den kølende applikator, og lad den sidde i tre-fem minutter. Massér herefter resten af produktet ind i huden, og glæd dig til synligt klarere og friskere øjenomgivelser. Brug den dagligt som en kur, eller når dine øjne trænger til et hurtigt energiboost.

Stress positive eye lift, Dermalogica 645 kr.-3 {"target":"_blank","rel":"nofollow"})

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF