Dolce & Gabbana lancerer skincare kollektion

Modehuset Dolce & Gabbana udvider i juli måned sin eksisterende beauty-linje med en komplet skincare kollektion

For det populære modehus er det ikke længere nok at producere high end designertøj, eksklusive sko og tasker samt luksuriøs makeup - fra starten af juli måned er Dolce & Gabbana nemlig på banen med en spritny og super lækker skincare kollektion.

Skincare kollektionen, der er en udvidelse af modehusets bedstsælgende makeuplinje og duftserie, skal eftersigende give forbrugerne den samme sunde og solkyssede glød, som de smukke D&G-modeller stråler af.

"Linjen giver forbrugerne en række produkter, som er perfekte at bruge, når de skal pleje og forberede deres hud. Produkterne gør huden jævn og giver den både fylde og fugt, hvilket gør det legende let at lægge en perfekt makeup. Makeup linjen og skincare kollektionen er altså meget tæt forbundet", fortæller Dr. Samantha Bunting, anerkendt dermotolog og ambassadør for Dolce & Gabbana.

Skincare kollektionen består af to linjer: The Essential Line, som indeholder de essentielle beauty-musthaves, samt linjen Aurealux, som er en avanceret high end linje af lækre cremer, serumer og eye gels.

Vi glæder os til at se nærmere på skincare kollektionen og afprøve de mange lækre produkter - hvem siger lige nej til smuk glød og naturlig beauty?

Kollektionen kan købes i Harrods og online på www.harrods.com (husk at det er en amerikansk webshop!) fra 7. juli. Priserne bliver fra cirka 214 kr. til 1.023 kr.