Her ses nogle af de ingredienser og instrumenter, der bliver brugt til at producere cremen.
© Katharina Maria Andersen

Få en dagcreme, der passer præcis til dig

Kosmetolog Elisabeth Gierus kan skræddersy en dagcreme til lige præcis dig og dine behov

Costumes mode- og skønhedsassistent, Katharina Maria Andersen, var i forbindelse med Københavns modeuge et smut på Hotel Marriott for at høre om en ny dagcreme udviklet af den Hollywood-uddannede kosmetolog, Elisabeth Gierus.

Elisabeth har tidligere haft hudkræft i ansigtet, og hun har siden viet sit professionelle liv til at udvikle lækre, luksuriøse, parabenfrie og miljøvenlige produkter. Som en nyhed kan hun nu skræddersy en dagcreme, så den passer til lige præcis din hud og dine behov.

Som den heldige person jeg er, gav Elisabeth Gierus mig muligheden for at få fingrene i en customised dagcreme.

Alt, jeg skulle gøre, var at besvare et spørgeskema, hvori jeg blandt andet blev spurgt, hvorvidt jeg foretrækker en let eller fed creme. Let. Og om jeg får meget eller lidt nattesøvn. Lidt. Derefter analyserede Elisabeth Gierus min hud, og voila, 14 dage senere skulle jeg få en Organic customised day cream med posten.

Cremen kommer enten i en 60 ml rejsevenlig glaskrukke til 1.995 kroner eller i en luksuriøs guldkrukke til 2.195 kroner. Jeg har udfyldt mit spørgeskema og venter nu spændt på at finde ud af, om cremen kan leve op til mine forventninger. Forsættelse følger...

Læs mere om cremen her: Elisabethgierus.com

Sådan kommer cremen til at se ud. Som en sej, ekstra detalje får du skrevet dit eget navn på krukken.