Gigi maybelline
© Wenn.com

Gigi Hadid afslører hemmeligt samarbejde

Den unge supermodel formår at skabe det ene it-item efter det andet. Nu løfter hun sløret for endnu et samarbejde, der nærmest er en garanteret succes

Gigi Hadid er en af vor tids største modeller, der formår at forblive aktuel, på trods af en industri i evig forandring. Det skyldes blandt andet hendes imponerende portefølje, der indkluderer designkollektionen Tommy x Gigi, samt shows og kampagner for Victoria's Secret, Versage og Fendi.

Men supermodellen hviler ikke på laurbærene. For indimellem de mange shows og fotoshoots, har der været arbejdet på et hemmeligt projekt.

Hadid teamer op med make-up giganten Maybelline, hvilket udvider modellens CV fra tøjdesigner til inkludere make-up kollektioner.

Begge parter afslørede nyheden på deres Instagram, hvor Hadid fortæller, at hun har knoklet på projektet i et helt år.

Du kan se de to Instagram-opslag forneden.

Begge parter er endnu stadig hemmelighedsfulde omkring projektet, men beauty Instagram-profilen @trendmood1 virker til at kunne give os lidt flere informationer.

Samarbejdet skulle eftersigende være tilgængeligt allerede 22. oktober, hvor vi krydser fingre for, at skønhedsprofilen får ret i deres antagelser om, at kollektionen kan købes overalt.

Selvom vi endnu kun kan gisne om detaljerne, er vi spændte på det nye samarbejde. Specielt hvis produkterne på bordet foran Gigi er et smugkig på, hvad vi har i vente, ser det ud til, at det bliver den sidste ventetid værd.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF