Glossier Futuredew
© Glossier

Glossiers nye produkt bliver hypet overalt, men virker det?

Futuredew fra Glossier skamroses af udenlandske medier. Vi har testet det nye produkt, og du får vores dom her

Hypen omkring det amerikanske skønhedsmærke Glossier er nok gået de færreste forbi.

Glossier har på rekordtid fået en stærk position i skønhedsbranchen med sit lyserøde og lettilgængelige univers, der er særligt kendt for opfindsomme produkter med mere end én funktion.

Nu er mærket klar med det nye produkt Futuredew, der høster roser hos udenlandske medier, hvor det blevet udråbt som Glossiers mest interessante lancering i år.

Men er produktet virkelig hypen værd?

Costumes Skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, har testet Futuredew, og gør dig klogere på effekten her.

Hvad er Futuredew?

Futuredew er et produkt til dig, der elsker dewy hud. Dewy hud er den gennemfugtede glød, du får efter at have brugt serum, olie og strategisk placeret highlighter på kindben og næseryg. Desværre vil det velfugtede skær ofte fortage sig i løbet af dagen, når lagene af produkter fordamper eller absorberes af din hud.

Her kommer Futuredew ind i billedet. Produktet evner som en innovativ hybrid af makeup og hudpleje at fugte ligesom et serum, samtidigt med at din hud får vedvarende glans i form af de glimtende mineraler, du normalt finder i en highlighter.

Sådan bruger du Futuredew

Futuredew skal lægges som det sidste lag i din hudpleje, og som det første inden du for eksempel lægger foundation, blush eller concealer.

Sådan føles Futuredew

Ved første pump kommer der nogle geleagtige dråber ud, hvis farve changerer mellem nude og lyserød perlemor. I det, du smører Futuredew på huden, forvandles dråberne til en meget let og vandig konsistens, som er næsten umærkbar på huden. Futuredew er desuden meget drøj i brug, og der skal kun omkring to dråber til at dække ansigt og hals.

Resultatet?

Futuredew efterlader dig med et glasagtigt perlemorsskær, som gør hud og ansigt langt mere friskt og fugtmættet at se på. Det flotte skær holder langt op ad dagen, og hvis din hud er pæn, kan du helt undlade foundation og blot bruge Futuredew.

Glossier produkt Futuredew.
© Glossier

Hvorfor virker Futurew?

Den lette, men holdbare formel skyldes blandingen af olie og serum, der takket være olien holder i længere tid på huden, men som på grund af serummet hverken føles tung eller fedtet. På mange måder kan Futuredew sammenlignes med en primer, men vil modsat flere kosmetiske produkter ikke tilstoppe huden, fordi den er baseret på de plejende produkter, vi normalt kender fra hudpleje.

Dommen

Med sin smarte blanding af makeup og pleje står Futuredew på skuldrene af tidligere kultprodukter som MACs Strobe cream eller Farsalis Liquid glass radiance serum, men giver endnu mere glans end sine forgangere.

Derfor er Futuredew efter denne skønhedsredaktørs mening en af årets bedste lanceringer, hvis du ikke kan få nok af glinsende og fugtmættet glød.