Henrik Vibskovs dufte koster 600 kroner pr. stk.
© Katharina Maria Andersen

Henrik Vibskov lancerer duftserie

Dufte pakket ind i strik. Den danske designer Henrik Vibskov har skabt tre dufte

Han designer både tøj, spiller musik og laver store kunstinstallationer. Man skulle ikke tro, Henrik Vibskov havde tid til overs i kalenderen, men det har han heldigvis. Vibskov er nemlig aktuel med sin første duftserie.

Serien består af tre unisex-dufte, der afspejler tre forskellige byer, som Vibskov holder af: Berlin, København og Damascus.

Den ene duft, TYPE B, er inspireret af Berlin og er en krydret duft med undertoner af blandt andet cedertræ, vetyver og gaiactræ. TYPE C står for Copenhagen, og duften er frisk med undertoner af citrus. Den tredje duft hedder TYPE D, den er inspireret af Damascus, og den har en mere fyldig og sensuel duft.

Alle tre flasker er pakket ind i karakteristisk Vibskov-strik, og de kommer derfor til at pynte fint på hylden. Endnu en god grund til at anskaffe sig et eksemplar.

Duftene koster 600 kroner pr. stk. Du kan blandt andet få fingrene i dem hos Henrik Vibskov, Storm og Normann Copenhagen i København, Louisiana i Humlebæk, Nord Craft i Aalborg, Works Unltd. i Aarhus og Dr. Adams i Odense.

Blandt andre Costumes modeassistent Maria Beydin (til venstre) var med, da Henrik Vibskovs dufte onsdag 24. august blev lanceret hos Storm, Store Regnegade 1 i København.