Her er din nye beautybibel

En af Danmarks største skønhedssucceser, Tromborg, har lavet en beautybog, som inviterer dig indenfor i et univers af naturlig skønhed og velvære

Det passionerede trekløver bag Tromborg, Michael Wendt, Tim Schyberg og Marianne Tromborg, udvider deres allerede populære og imponerende produktportfolio af alt fra cremer og sæber til makeup og scrubs med den nye bog: Tromborg Beauty Guide.

I den nye beautybog bliver du guidet gennem forskellige temaer inden for skønhed og velvære, og du finder blandt andet guides til, hvordan du dagligt plejer din hud bedst og hvordan du trin for trin lægger den perfekte makeup.

PAS PÅ HUDEN I VINTERKULDEN

Tromborg er kendt for sit univers med moderne værdier og tanker om livsstil, æstetik, naturlig skønhed og velvære. Og netop naturlige og sunde skønhedsrutiner er vigtige - især når årstiderne, som nu, skifter:

“Mærk efter om din hud trænger til et ekstra boost i overgangsperioderne samt i de kolde vintermåneder. Følsom hud har ofte brug for lidt ekstra 'hjælp' i enten hele ansigtet eller på særligt udsatte områder. Jeg sværger til vores creme, Below 10 Degree, - det er 'hudens vinterfrakke'. Skal huden have ekstra forkælelse, kan man ligeledes tilføje en lækker serum til sin daglige plejerutine. Så er man rigtig godt dækket ind,” fortæller Marianne Tromborg til Costume.dk.

Du kan få mange flere skønhedstips fra Tromborg i den 200-siders lange bog, Tromborg Beauty Guide, der kan købes i Tromborgs butikker landet over og hos forhandlere af Tromborgs produkter til bare 180 kroner. Skal der mon et eksemplar af den lækre beautybog på din ønskeliste i år?

Bestil abonnoment her! 5 numre af COSTUME + Tromborg deluxe Face cream for 179,00 kr. + 49,00 kr. i porto og eksp. I alt 228,00 kr.