Her er hårproduktet, der giver smukke bølger

Et populært makeupmærke, der er kommet til Danmark, en magisk maske, smukke strandkrøller og nye forførende dufte – her er månedens skønneste nyheder

Månedens skønhedsnyheder: Uundværligt multiprodukt
1 / 8

Der er masser af skønne nyheder på hylderne, og vi har samlet de bedste. Heriblandt en serie af inteligente skønhedsprodukter, en ny makeuptrend, hvor du forvandler din dagcreme til en tinted moisturizer og et nyt dansk makeupmærke.

Månedens skønhedsnyheder: Becca © Becca
2 / 8

Becca Beauty

Jeg er nok ikke den eneste, der har fyldt tasken op med Becca på ferier i udlandet, men nu er det slut. Det hypede, australske mærke kan endelig fås i Danmark. Kultproduktet er Shimmering skin perfector, der findes i fem nuancer og giver liv og glød, hvis du blander lidt i din dagcreme eller foundation. Nu du er i gang, så prøv også Under eye brightening corrector, der lyser selv de mørkeste rande under øjnene op, eller Backlight priming filter, der slører ujævnheder og får din makeup til at holde hele dagen.

Under eye brightening corrector, Becca hos Cultbeauty.com ca. 190 kr. // Shimmering skin perfector liquid i moonstone, Becca hos Cultbeauty.com ca. 290 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Maske © Biotherm
3 / 8

Natteliv

Det danske vejr sætter din hud på prøve, både om sommeren og om vinteren. Mange af os døjer med tørhed og rødme, og det kan være svært at komme til livs. Life plankton mask fra Biotherm virker beroligende på huden og giver den masser af fugt. Brug den som en plejende kur to gange om ugen, hvor du kommer den på ren hud lige inden sengetid og lader den sidde til næste morgen. Forstærk geléens kølende effekt ved at opbevare den i køleskabet.

Life plankton mask, Biotherm hos Magasin.dk 465 kr. // Applikator, Biotherm hos Magasin.dk 75 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Aerin © Aeris
4 / 8

En ubesværet duft

Det sker ikke så tit, at jeg forelsker mig hovedkulds, men da jeg for nylig var til den danske lancering af Aerin, var det umuligt ikke at lade sig forføre. Ikke bare af de ni skønne dufte, der findes i sortimentet, men også af Aerin Lauder, der er barnebarn af Estée Lauder – og er en mindst ligeså stor og inspirerende forretningskvinde som sin bedstemor. Hendes univers er elegant, forførende og ubesværet, og jeg gik derfra med duften af Iris meadow – en varm og frodig blomsterduft med noter af iris, jasmin, mandarin og cedertræ.”

Iris meadow eau de parfum, Aerin 50 ml hos Magasin.dk 820 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Løwén © Løwén
5 / 8

Øjenåbner

Det er ikke hver dag, at et nyt dansk makeupmærke lander på mit bord. Løwén har en mission om at skabe allergivenlige produkter af høj kvalitet og til en god pris, og lægger ud med at lancere tre sorte mascaraer – selvfølgelig fri for parabener og parfume. Fælles for dem alle tre er, at de definerer vipperne og adskiller dem flot, hvilket giver et meget naturligt resultat. Min favorit er Beyond volume & curl, der giver fylde til vipperne og lægger sig helt tæt ved vippekanten, så eyeliner bliver overflødig.

Perfection length mascara, Løwén 150 kr.// Beyond volume & curl mascara, Løwén 180 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Clinique © Clinique
6 / 8

Blend it yourself

Glem alt om DIY – det nyeste beauty buzzword er BIY. Clinique er redet med på bølgen og har netop lanceret BIY blend it yourself pigment drops, og det er slet ikke nogen dårlig idé. På et splitsekund forvandler den nemlig din dagcreme eller solcreme til en tinted moisturizer, og du bestemmer selv, hvor dækkende den skal være. Husk at ryste den godt, inden du blander én, to eller tre dråber i din creme. Det lyder genialt, og det er det også.

BIY blend it yourself pigment drops, Clinique hos Magasin.dk 275 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Moroccanoil © Moroccanoil
7 / 8

Strandhår

Så er der godt nyt til alle, der ligesom jeg drømmer om saltvandshår og bløde bølger hver evig eneste dag. Beach wave mousse fra Moroccanoil giver håret masser af tekstur, men uden at det hverken klistrer, tørrer ud eller føles stift. Du kommer langt med kun en lille smule, og det er vigtigt at huske på, når du fordeler moussen i fugtigt hår og derefter føntørrer det eller lader det lufttørre. Mit hår er fra naturens side meget fladt, og jeg bruger hver dag ti minutter på at lave bølger i det med et krøllejern. Beach wave mousse får bølgerne til at holde hele dagen.

Beach wave mousse, Moroccanoil hos Magasin.dk 219 kr.

Månedens skønhedsnyheder: Nimue © Nimue
8 / 8

Intelligent hudpleje

Alder er ikke det eneste, der sætter sine spor på din hud. Forurening, stress, sukker og for meget sol får huden til at ældes hurtigere, men nu er der lys forude. Age Intelligent fra Nimue er en helt ny hudplejeserie, som hjælper huden tilbage på rette spor og sørger for, at din hud bevarer sin fugt, udstråling og elasticitet. Serien byder på en dagcreme, en serum, en natcreme og en serum til den sarte hud omkring øjnene, og alle dele skruer tiden en tand tilbage.

Age intelligent eye serum 495 kr. // Age intelligent face serum 1.095 kr. // Age intelligent day cream 995 kr. // Age intelligent night cream 995 kr. Alt fra Nimue, som forhandles hos Incognito Studio, København K

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev