Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

SS20-ModelParis-9702-1

Her er shampooen, som giver sommerhåret vokseværk

Mærket, der som et af de første lavede serum, der får øjenvipperne til at gro, har nu også lavet en shampoo beregnet til at give håret mere fylde.

Denne måned er der atter spændende skønhedsnyheder på hylderne, og skønhedsredaktøren har udvalgt nogle af de bedste – blandt andet shampooen, der lover tykkere hår.

Om sommeren vokser håret i forvejen en anelse hurtigere end om vinteren, fordi varmen fra solens stråler giver mere optimale arbejdsforhold for hårsækkene, så de hurtigere gror nye hårstrå frem. Vil du have endnu mere ud af sommerens vækstperiode, så prøv en shampoo, der stimulerer hårvæksten – find den blandt julis bedste skønhedsnyheder nedenfor.

COS_2104_04.-RMS_MQ2_L2C_GLOW_QUAD_816248023059_SWATCH
1 / 6

Med et eller flere dup på kinderne af Rms Beautys økologiske cremeblush ser du straks meget friskere ud. Vil du selv prøve, fås mærkets populære blush lige nu i en praktisk minipalet med tre læbe- og blushfarver samt en glødende highlighter.

RMS BEAUTY
Lip2cheek glow quad mini
229 kr.

COS_2104_1353906_in_2000
2 / 6

Giv forbrændt hud kølende lindring med Grown Alchemists nye aftersun. Den lette gelé køler uden at efterlade klistrede spor, og dens indhold af blandt andet magnesium hjælper med at dæmpe rødme og inflammation.

GROWN ALCHEMIST
Soothing body gel-lotion
225 kr.

COS_2104_Revitalash_Thickening-volymschampo-_279_DKK
3 / 6

Revitalash var blandt de første til at give os længere vipper takket været deres vippeforlængende serum, og de har faktisk også pleje til håret på toppen af hovedet. Både shampoo og balsam skulle forbedre tykkelsen af hvert enkelt hårstrå, og er hårprodukterne bare halvt så effektive som deres ikoniske vippeserum, lover det godt for dine lokker.

REVITALASH
Thickening volume shampoo
279 kr.

COS_2104_HAUTEPARFUMERIE_COLLECTIONROSE_30CM_RVB
4 / 6

Cartiers seneste dufteventyr byder på tre nye parfumer, der alle bærer præg af roser: Pure rose med klassisk duft af roser, Oud & pink med mere maskuline noter og L’heure osée, hvor Cartiers parfumer Mathilde Laurent har tilsat noter af citrus, som bringer nye facetter frem i den velkendte blomsterduft.

CARTIER
I only love wild roses i Pure rose, L’heure osée og Oud & pink
pr. stk. 2.100 kr.

COS_2104_Lavinde-Copenhagen-Refreshing-Micellar-Water-250-ml.-180-DKK
5 / 6

Om sommeren er det vigtigt at vaske huden ren inden sengetid, da sved, solcreme og skidt giver tilstoppede porer. Den nemmeste løsning er en micellar water, som ikke kræver andet end en vædet vatrondel over huden. Lavindes nye er perfekt til sommervarm hud, da den også køler og beroliger takket være aloe vera og B5-vitamin.

LAVINDE COPENHAGEN
Refreshing micellar water
180 kr.

COS_2104_M895-SUMMER-LOOK-21-P01I-Yeux-5-Coul_F39
6 / 6

Varmt sand. Det er følelsen af sommer, og den har Dior forsøgt at indkapsle i deres sommermakeup, der er inspireret af et sted, som ifølge Creative and Image Director for Dior makeup, Peter Philips, befinder sig mellem ørken og strand. Med andre ord et meget varmt sted, hvilket afspejles i makeuppens hede, brændte nuancer.

DIOR
Dior 5 couleurs couture i mirage, 485 kr.

Dior 5 couleurs couture i dune, 485 kr.
Diorshow colour graphist i black/gold, 270 kr.