Electric Lady Lab-sangerinden Stine Hjelm Jacobsen.
© Sascha Oda

Her shopper 2 beautynistas skønhed

Se, hvor sangerinden Stine Hjelm Jacobsen og makeup-artisten Zenia Jæger shopper skønhed

Stine Hjelm Jacobsen

I det nye nummer af beauty-magasinet Costume Skønhed, der udkommer torsdag 27. oktober, folder de to beautynistaer Stine Hjelm Jacobsen og Zenia Jæger deres skønhedsgarderober ud. Herunder kan du se, hvor de shopper skønhed og skønhedsbehandlinger.Electric Lady Lab-sangerinden Stine Hjelm Jacobsen:

Hvilke beauty-behandlinger får du?

“Jeg går jævnligt til behandlinger hos Costing Skin Care. Det er almindelig tjek op med rens og plejende masker cirka hver anden måned. En sjælden gang får jeg lavet en Mini dermapeeling, som virker cellefornyende og stimulerende. Laila fra Costing Skin Care tryller, og jeg giver hende frie hænder og er altid meget tilfreds med resultatet. Jeg får fikset mine negle hos Nail Fix på Store Kongensgade i København cirka en gang om måneden, eller når jeg skal noget specielt. Det er her, jeg køber lakker fra Cosmetica Fanatica. Blandt andet den skrigpink, som jeg blander med Depends skrigorange for at få min yndlingsfarve.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?

“Drop solbadning, drik vand, og få nok søvn. Og gå til physioga (Physioga.com). Det er en blanding af yoga og pilates og almindelig stræk og styrke, udviklet af fysioterapeuter. Jeg går til det, så ofte jeg har tid. Det sætter gang i mine muskler, samtidig med at jeg får koblet af mentalt.”

Hvor og hvordan shopper du skønhed?

“Jeg har en short cut på computeren til Ybskin.com, hvor jeg altid lige skal ind og tjekke, om der er noget nyt fra Youngblood. Ellers elsker jeg at gå og snuse og shoppe skønhedsprodukter i Magasin eller Illum. Jeg shopper, når jeg løber tør for noget, eller når jeg får en ny idé til et look. Min seneste idé var neon på øjnene, og det tætteste, jeg kom, var en neon-pigmentfarve fra Mac, som jeg blandede med en klar gloss og kom på øjnene. Jeg er min egen makeup-artist, så det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden har et rimelig opdateret makeup-kit, så når jeg får en idé, går jeg på jagt efter de produkter, farver og redskaber, jeg har i tankerne.”

Zenia Jæger

Foto: Sascha Oda**Makeup-artisten Zenia Jæger:**

Hvilke beauty-behandlinger får du?

“Jeg har heldigvis en rigtig god hud, så jeg behøver ikke få ansigtsbehandlinger. Til gengæld elsker jeg at få krops- og ansigstmassage hos Arndal Spa i København, når jeg har tid. Hun har nogle virkelig lækre økologiske olier, som hun selv laver. Og hendes Deep tissue massage er fabelagtig, fordi den netop går i dybden.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?

“En smuk hud har meget at gøre med, hvad du spiser. Jeg sørger for at få masser af vand, og jeg spiser Udo’s Choice hver dag på yoghurt med müsli, på salat eller i en smoothie. Det er med til at fugte huden indefra. Og så bruger jeg solcreme. Og ryger ikke.”

Hvor og hvordan shopper du skønhed?

“I New York. Ricky's (find din nærmeste på Rickysnyc.com, red.) er makeup-artist-heaven, fordi du seriøst kan få alt inden for alle mærker. Og så skal jeg også altid forbi Sephora på 150 Broadway. Jeg er i New York flere gange om året for at arbejde og finde inspiration, og jeg finder altid noget. For mange vipper, neglelakker i farver jeg allerede har, og noget fra Benefit, som jeg ikke behøver, men som er i så flotte indpakninger. Mit seneste køb er en øjenskyggepalette fra Make Up For Ever. Har de vildeste pangfarver. Creme og meget pigmenteret. Total yndlings.”

Se Stine Hjelm Jacobsens og Zenia Jægers makeupskabe i det nye nummer af beauty-magasinet Costume Skønhed, der udkommer torsdag 27. oktober.