Irina Shayk er ny talskvinde for L'Oréal

Irina Shayk er en af de mest sexede modeller i verden, hun går op i velgørenhed, og så er hun skønhedsgiganten L'Oréals nye talskvinde

I juni bragte vi et interview med den daværende nyeste tilføjelse til L'Oréal-teamet, Isabeli Fontana, men nu er der endnu en tilføjelse til den eksklusive gruppe.

Det populære skønhedsbrand, L'Oréal, har nemlig fået en ny og meget flot talskvinde – Irina Shayk. Den russiske supermodel bliver medlem af en stjernespækket gruppe, der også tæller supermodeller som Karlie Kloss, Barbara Palvin, Lara Stone, Natasha Poly, Liya Kebede, Doutzen Kroes, Luma Grothe, og de anerkendte skuespillerinder: Julianne Moore, Naomi Watts og Eva Longoria.

Irina Shayk er med sine kvindelige kurver, smukke læber og dragende øjne en af tidens største modeller, og har været forsidemodel for magasiner som Vogue og Vanity Fair. Hun er også populær på de sociale medier, og har intet mindre end 4,1 millioner følgere på Instagram, og for at det ikke skulle være nok, så er Irina Shayk blevet kåret som en af de mest sexede modeller lige nu af Models.com.

Psst ... Se den nye film om Gucci Bamboo

Stjernen er dog ikke kun vellidt for sit udseende og modelarbejde, hun er også en kvinde med hjertet på det rette sted. Irina Shayk er meget optaget af, at give tilbage til det lille lokale samfund hun er opvokset i, og hjælper blandt andet med at genopbygge børneafdelingen på det lokale hospital. Derudover er hun ambassadør for Pomogi, som er en russisk velgørenhedsorganisation, der giver omsorg til syge børn, og meget mere.

Psst ... Se hvem der er den nye Garnier Fructis-kvinde her

Vi forstår derfor godt, at de hos L'Oréal er meget begejstrede for at kunne sige velkommen til Irina Shayk i deres brand, og vi kan sagtens se hvordan den smukke Irina Shayk kan passe ind i den stjernespækkede L'Oréalista-familie. Vi glæder os i hvert flad til at følge med i deres spændende samarbejde.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER