Lara Stone er ny talsperson for L'Oréal Paris

Få topmodellens bedste tip til mode og skønhed

Skønheden Lara Stone er blevet et ikon i modebranchen og kendt for sine kurvede former, Bardot-look og hendes charmerende mellemrum mellem fortænderne. Nu er hun er ny talsperson for L'Oréal ligesom Beyoncé, Eva Longoria, Julianne Moore og Jane Fonda også er det. Se her, hvad hun siger til den nye titel og få hendes skønhedstips.

Hvad betyder det for dig at være en L'Oréal Paris Talsperson?

“Det er en stor ære for mig at arbejde sammen med L'Oréal Paris. Det er et meget ikonisk mærke, der arbejder sammen med de mest relevante skuespillere i skønhedsindustrien. Et arbejde som dette samarbejde sker bare ikke for mig hver dag, og det er en ren drøm, der går i opfyldelse for mig.”

Hvem beundrer du virkelig i modeverdenen?

“Jeg beundrer dem, der ikke bukker under og står inde for deres egne ideer. Modeverdenen er hård, men du bliver nødt til at forblive selvsikker og kreativ.”

Hvem er dit modeikon?

“Kate! Helt bestemt.”

Hvad er dit bedste råd til unge piger, der gerne vil være modeller i dag?

“Bare vær dig selv og vær ikke bange for at sige nej!”

Følte du, at du blev behandlet anderledes på grund af din skønhed, da du voksede op?

“Jeg blev drillet ret meget, for den måde jeg så ud på. Jeg var meget højere end alle de andre piger (og drenge) i skolen, og mit mellemrum (red. mellem fortænderne) fik mig til at se endnu mere anderledes ud.”

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

“Jeg elsker det nye hudpleje serum Skin Perfection. Det efterlader min hud fejlfri og silkeblød. For mig, en frisk musthave før jeg starter en ny dag. Indenfor makeup kan jeg ikke leve uden Color Riche L'Extraordinaire lipstick - shade 601 - da den både farver og fugter mine læber på en helt ny måde. Til mit hår giver Elvital Extraordinary Oil den glans og tekstur, som gør hele forskellen.”

Har du nogle skønhedshemmeligheder?

“Det er ingen hemmelighed - masser af søvn og vand.¯

Om Lara Stone Lara Stone er 29 år gammel, men startede allerede modelarbejdet som teenager, da hun blev spottet under en familieferie i Paris. Det var dog først i 2006, da hun gik catwalk for Givenchy, at hendes karriere tog fart og hun har siden gået shows for blandt andre Chanel, Prada, Louis Vuitton og Marc Jacobs. Som andre topmodeller har hun været i alverdens modemagasiner og fransk Vogues tidligere chefredaktør, Carine Roitfeld, dedikerede også et helt nummer til den smukke model. Nu er hun gift med David Walliams og blev tidligere i år mor.