© Anna Stokland // Chloé AW15

Lav din egen lip balm med Rudolph Care

Rudolph Care lancerer nyt Lip balm kit og giver dig muligheden for at blive din egen kosmetiker. Se og læs om det cool kit her

Efterårets kolde vejr har tendens til at tørre læberne ud og få dem til at sukke efter ekstra pleje. Men hvis du endnu ikke har fundet din favorit på beautyhylderne og har et lidt kreativt sind, så giver Rudolph Care dig muligheden for at kreere din helt egen lip balm med deres nye Lip balm kit, made by me.

Der er kun udvalgt de bedste økologiske ingredienser, som blandt andet sheasmør, der plejer samt giver fugt til tørre læber, og bivoks, som giver læbepomaden en fast konsistens og en mild duft af honning.

© Rudolph Care

Alt, du behøver ud over det fine Lip balm kit, er en pande, olie og honning, og så har du mulighed for at lave en lækker neutral læbepomade, eller du kan tilsætte de vedlagte naturlige mineraler, som giver en fin lyserød farve.

Guide: Sådan får du sexede fyldige læber

De fine tegninger, der pryder indpakningen af det seje Lip balm kit, er lavet af Andrea Elisabeth Rudolphs datter, Isolde, som også har været en stor del af inspirationen til det nye kit.

Æsken indeholder nok ingredienser til at kunne fremstille fire læbepomader, der kan opbevares i de vedlagte små fine krukker, så du kan have dem med over alt eller give dem til dem, du holder af.

Lip balm kit fra Rudolph Care kan købes for 295 kroner i Magasin fra denne uge.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG …