Nye Baby Lips redder dine læber

I denne uge lancerer Maybelline Dr. Rescue, der holder dine læber fugtet i op til 12 timer. Læs mere om de fine nye læbepomader her

Du kender det her i de kolde måneder: Dine læber er tørre, de sprækker let og de har brug for ekstra pleje og opmærksomhed - hvis du kan nikke genkendende til dette, og dine læber er vinterramte, så tag et kig på vores guide til god læbepleje og få gode tips her.

Her på redaktionen har vi alle altid mindst én læbepomade i både håndtasken og på skrivebordet, men der er altid plads til en mere - og den næste må gerne være fin og pastelfarvet som en af dem fra Maybellines Baby Lips Dr. Rescue-kollektion.

Sidste år lancerede Maybelline deres Baby Lips-læbepomader, og de fine små hjælpere vandt vores hjerter med deres legende emballage, lindrende effekt og sarte farver, og i denne uge kan du få fingrene i tre nye varianter under linjen Dr. Rescue.

De tre nye varianter har alle plejende ingredienser som menthol, eukalyptus og shea butter, og to af dem, coral crave (i midten) og just peachy (til højre), efterlader også dine læber med en sart men frisk farve.

Find Baby Lips Dr. Rescue i blandet andet Matas og på Matas.dk fra denne uge til 40 kroner per styk.