© Anna Stokland

Nyt serum får håret til at vokse

Føler du, at håret er blevet tyndere? Mærket bag populært vippeserum, lancerer nu et smart produkt til hovedbunden, som skulle give håret vokseværk.

© Marie Alkestrup

Skønt nyt

Selvbruner og solfaktor i ét, dansk øko-nyhed og månedens måske smukkeste farve til dine negle. Det er bare nogle af de spændende nyheder, som du finder denne måned.

Serum til håret
© M2 Beauté

1 / 6

Serum

"M2 Beauté, ja dem med øjenvippeserummet, har nu lanceret et serum til håret. Nogle kvinder oplever allerede i midttyverne, at håret pludseligt ikke vokser, som det plejer. Vil du gerne have din volumen og hårvækst tilbage, kan du spraye med Hair activating serum en gang dagligt i hovedbunden. Det skulle gerne forlænge hårets vækstfase.”

M2 BEAUTÉ
Hair activating serum
950 kr.

Rød neglelak
© Essie

2 / 6

Neglelak

"Valmuerød er en af de flotteste nuancer til sommerbrun hud. Derfor finder du selvfølgelig også et bud på den blomsterinspirerede farve i Essies nye sommerkollektion.”

ESSIE
Nailpolish i feelin poppy
89 kr.

Peel
© Exuviance

3 / 6

Peel

"Exuviance har 1.200 klinikker fordelt over hele Norden, og deres produkter har hidtil kun kunne købes hos dem. Det ændrer sig i år. Exuviance har netop lanceret en underlinje, som fremover kan købes online og hos udvalgte skønhedsforhandlere. Læg ud med deres Glykolsyre-peel, som de i sin tid var nogle af de første til at lancere. Hos Exuviance tror man nemlig på, at hudfornyelse starter med peeling, der får huden til at afstøde de gamle celler, så nye friske kan komme op til overfladen. Kickstart selv denne proces derhjemme ved at smøre med Exuviances vatrondel vædet i performance peel.”

EXUVIANCE
Performance peel ap25 26 stk.
699 kr.

MAC Bronzing collection
© MAC

4 / 6

"Bronzing Collection byder på glødgivende sommermakeup, herunder en fingernem highlighter, som giver diskret shine til kindbenene.”

MAC
Bronzing collection limited edition
fra 170 kr.

Parfume
© Louis Vuitton

5 / 6

Parfume

"Selv hvis du aldrig har været i Californien, har du nok set et par Hollywood-baskere derfra, som giver en fornemmelse af atmosfæren og ikke mindst de smukke solnedgange, der omslutter L.A. De skulle have et helt særligt lys, der har inspireret Louis Vuittons seneste duft, California dream med duft af citrus og vanilje.”

LOUIS VUITTON
California dream 100 ml
1.700 kr.

Face oil
© Yroli

6 / 6

Face oil

"Ser man på den danske skønhedsbranche, er én tendens tydelig: Økologi – og heldigvis for det. Seneste skud på stammen er det økologisk-certificerede mærke Yroli, hvis ingredienser alle kan spores tilbage til deres oprindelige produktionssted. Aluminiumemballagen er også valgt af hensyn til miljøet, da aluminium kan genbruges uendeligt, og den lave vægt kræver færre transportressourcer. Vil du forkæle huden på den bæredygtige måde, så prøv Boosting face oil, som er spækket med antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra algeekstrakt, marula- og blåbærkerneolie.”

YROLI
Boosting face oil
695 kr.