Goodiebox
© Goodiebox

Populært skønheds-koncept gør det let at forkæle dig selv

Flere og flere kvinder er vilde med Goodiebox, hvor du får de lækreste skønhedsprodukter med posten hver måned – til en brøkdel af prisen – så du kan prøve nye, spændende produkter og undgå fejlkøb

Farer du også nogle gange vild i skønhedsjunglen og har skabet fyldt med dyre musthave beauty-produkter, der ikke helt fungerede for dig? Men har du alligevel den dér trang til selvforkælelse og elsker at shoppe lækre skønhedsprodukter? Så er der godt nyt.

Måske har du allerede hørt om konceptet Goodiebox, der siden 2012 hver måned har overrasket tusindvis af danske kvinder med nye beauty-produkter. Konceptet bliver mere og mere populært i Danmark, og alene i 2017 har Goodiebox fået flere end 5000 nye medlemmer. Og med god grund hvis du spørger co-founder og CEO Rasmus Schmiegelow, der mener, at konceptet er ideelt for beautybranchen.

"Når kvinder i dag vil købe kosmetik, er en af de helt store barrierer, at hun ikke kan tage det med hjem og prøve det. Dette problem er endnu større, når forbrugeren handler online, hvor man ikke kan se farverne rigtigt og dufte til produkterne. Med Goodiebox får medlemmerne mulighed for at afprøve en masse nye beautyprodukter, uden det koster dem en halv månedsløn hver gang. Det er både produkter, som de har hørt om, men de vil også blive præsenteret for nye produkter og brands", siger han.

Beauty-shopping på den lette måde

Konceptet bag Goodiebox stammer oprindeligt fra USA og er hurtigt blevet populært blandt danske kvinder. Den nye måde at shoppe beauty-produkter online gør det nemmere og mere økonomisk at få fat i de nyeste produkter, uden at skulle bruge unødigt mange penge på at finde sit favoritprodukt.

Det erfarne team hos danske Goodiebox på over 25 ansatte er eksperter i skønhedsprodukter og dedikerer sig til at give medlemmerne specielt udvalgte produkter og smukke bokse, så du får en helt særlig oplevelse med den månedlige forkælelse hver gang.

Der er kælet for alle detaljerne i en Goodiebox – helt fra de lækre produkter til designet af boksen. Det betyder blandt andet, at flere medlemmer beskriver det som at have fødselsdag, når boksen ankommer med posten. Hver måned bliver du forkælet med en boks, som består af 5-7 skønhedsprodukter, der er nøje udvalgt af skønhedsredaktionen hos Goodiebox, som er kyndige eksperter på området. Det koster kun 169 kr. om måneden at være medlem af Goodiebox, og produkterne i boksen er altid garanteret en minimumsværdi på 550 kr.

Rabatkode til dig

Hvis du har brug for lidt ekstra forkælelse denne måned, så har Costume sammen med Goodiebox lavet et velkomst-tilbud til dig. Ved at bruge rabatkoden 2FOR1COSTUME ved bestilling, får du den aktuelle Goodiebox – og samtidig får du en tidligere Goodiebox med i købet gratis. Læs mere og bestil din Goodiebox her.

Goodiebox skønhedsprodukter fra danish beauty awards og goodieboxprisen 2017
© Goodiebox

Det var en lækker oplevelse at åbne marts måneds Goodiebox. Den indeholdt nemlig fem lækre produkter, der alle er nominerede til Goodieboxprisen til Danish Beauty Award 2017. Værdien af boksen var 843 kr.

Favoritterne fra Danish Beauty Award

Hver måned byder på ny, unik forkælelse – for eksempel var Marts måneds Goodiebox blevet til i forbindelse med Danish Beauty Award 2017 med fem lækre produkter, der alle er nominerede til Goodieboxprisen. En pris der blev til i 2016, hvor medlemmerne af Goodiebox tester de udvalgte produkter og bestemmer vinderen.

De nominerede i år er den nye, skønne sommerduft Lovegrass fra det populære mærke Clean. Du får også en skøn og forfriskende face mist fra danske Karmameju, som er et af de absolutte beauty-musthaves i øjeblikket, samt en Cream Heat Spray, der beskytter dit hår, fra det populære, svenske mærke Maria Nila, hvis produkter er 100 procent veganske. Derudover indeholder boksen en dagcreme baseret på naturlige ingredienser fra det australske mærke Grown Alchemist og sidst, men ikke mindst, finder du også en lækker peelingsvamp fra Starskin, der fjerner døde hudceller og booster hudens glød.

Som medlem af Goodiebox finder du din favorit blandt de tilsendte produkter og afgiver din stemme senest den 12. april, hvorefter vinderen af Goodieboxprisen 2017 vil blive afsløret til Danish Beauty Award 2017 den 28. april i København.

Læs meget mere om Goodiebox og produkterne på www.goodiebox.dk – så er du klar til den ultimative selvforkælelse.

(Pssst. Husk rabatkoden 2FOR1COSTUME, hvis du bestiller).