Sensuel femininitet fra Bvlgari

Iklæd dig Bvlgaris nye parfume til den moderne kvinde - det perfekte julegaveønske

Tilbage i 2005 blev den feminine og smukke duft Omnia Crystalline eau de toilette skabt af Alberto Morillas og i september 2013 lancerede Morillas en nyfortolkning af Bvlgaris bedst sælgende parfume. Det er en parfume til kvinder, som vil fremhæve deres feminine side. Duften er elegant og sofistikeret med en snert af sensualitet. Den delikate duft er let, og vil indhylde din krop i et blomsteragtig og cremet slør.

Det smukke ydre

Bvlgaris Omnia Crystalline's elegante duft afspejles også i den unikke flakon, der legemliggør Bvlgaris æstetiske, vovede samt kreative design, der fanger den moderne tidløshed, og kan pynte på enhver badeværelseshylde.

Inspirationen til flakonen er fundet i Bvlgaris historiske rødder indenfor græsk symbolisme. Flakonen består af to sammenflettede kugler, der er en metafor for uendelighed og styrke, og designet ud fra det gamle symbol "∞", der netop symboliserer balance samt uendelighed. Det er bestemt en parfume, som du gerne vil have stående fremme.

Det velduftende indre

Bvlgaris eau de parfum byder på en unik og strålende signatur, der giver dybde, varme og fylde til duftens centrale tema, den hellige lotusblomst. Ydermere vil duften åbne med den naturlige essentielle olie fra italiensk mandarin. De dyrebare dråber af moskus samt de vanedannende noter fra naturlig benzoin, hentet fra Thailand, vil forenes, og sammen blødgøre den skarpe mandarin, så parfumen får den helt rigtige feminine og sensuelle duft.

Duften fås i 2 størrelse til den vejl. pris af henholdsvis 550 kr. for 40 ml og 690 kr. for 65 ml. Duften kan bl.a. købes i Magasin.

Se kampagnevideo

Det italienske luksusmærke har valgt den smukke litauske model Edita Vilkeviciute, der fint reflekterer parfumens unikke duft og feminine flakon. Se parfumens kampagnevideo og bakstagebilleder nedenfor.

http://www.youtube.com/watch?v=pYAyTUtr0_M