Shop Marc Jacobs Beauty i Danmark

I dag lander Marc Jacobs' skønhedslinje endelig på hylderne herhjemme! Costume.dk har mødt brandets makeupartist til en snak om de nye produkter

Du har sikkert allerede stødt på de skønne produkter fra Marc Jacobs Beauty i udlandet, men fra i dag kan vi endelig få fingrene i de luksuriøse makeuprodukter i Danmark, hvor de bliver en fast del af sortimentet hos Sephora.

Indpakningen er minimalistisk og lækker, men også indholdet er værd at skrive et par ord om. Bag udviklingen af produkterne har, foruden Marc Jacobs selv, Marc Jacobs Beautys makeupartist, Gilbert Soliz, været i front, og da Costume.dk møder ham til lanceringen i Danmark, fortæller han, at der har været stor fokus på innovative formler.

Da Costume.dk spørger Gilbert Soliz, hvilke produkter, der er hans favoritter i Marc Jacobs Beauty-kollektionen, lægger han fokus på læbestifterne. Alle farverne er opkaldt efter Marc Jacobs-muser, og du vil blandt andet kunne male dine læber i farverne so sofia (efter Sofia Coppola) og dashing (efter Kendall Jenner).

Derudover har Marc Jacobs ønsket at skabe en læbestift, der er ultralet at have på og som kan holde hele dagen. På den måde bliver det lettere at inkorporere læbestift i dit daglige makeuplook, og det er altså noget, der har været fuld fokus på i udviklingen.

Marc Jacobs Beauty debutterer i Danmark med en kollektion på 165 produkter, med priser fra 170-460 kroner, og forhandles eksklusivt hos Sephora i Illum og Field's.