Skønt nyt: Efterårslakker og en hårkur, der virker

Alt lige fra efterårets flotteste farver til fugtgivende produkter. Se skønhedsprodukterne, vi har testet denne måned

Disse 8 skønne nyheder skal du kende lige nu
1 / 9

Der er som sædvanlig masser af nyheder på hylderne, og vi har haft travlt med at teste. Her er vores anbefalinger denne måned.

Erborian Pink perfect blush
2 / 9

Brand new

Er der er noget, Sephora er gode til – foruden at have et bredt sortiment – så er det at opsnappe spændende brands rundt om i verden. En af nyhederne, som jeg er faldet pladask for, er det sydkoreanske mærke Erborian. Deres primer og BB- og CC-cream giver huden en fin ensartethed, men du skal også prøve deres blush.

Farven duppes på og giver kinderne et lyserødt skær, som var det dine kinder, der rødmede. Aldrig har jeg set så smart en applikator og så naturligt et resultat.

Pink perfect blush, Erborian hos Sephora 235 kr.

Orange sanguine eau de cologne, Atelier Cologne
3 / 9

Hovedpinefri parfume

Hvis der er noget, ud over kø på motorvejen, der kan give mig hovedpine, så er det tunge og alt for søde dufte. Jeg er derfor ret begejstret for at have opdaget parfumerne fra franske Atelier Cologne.

Måske har du besøgt en af deres butikker med den signaturblå facade i Paris og New York, eller måske har du allerede spottet dem på hylderne i Magasin, men hvis ikke, er det på tide, at du gør det. Alle Cologne absolue-parfumerne er baseret på citrusfrugter, og mine favoritter er den friske Pomélo paradis og den varme Orange sanguine. Kigger du forbi et af ateliererne i udlandet, kan du få indgraveret dine initialer i læderetuiet til din rejsestørrelse på 30 milliliter.

Orange sanguine eau de cologne, Atelier Cologne 100 ml hos Magasin.dk 785 kr.

Dior Vernis neglelak
4 / 9

Jordbunden

Diors neglelakker er blandt mine favoritter til neglene, for holdbar- heden er virkelig god, og den brede pensel gør dem nemme at påføre. Til efteråret lancerer de fire nye, smukke farver, og de neutrale jordtoner passer perfekt til en ulden strik og blå jeans.

Dior vernis i 848 skyline, 818 obscure, 522 abstract og 112 minimal, Dior pr. stk. 200 kr. (forhandles hos Magasin)

Caudalie Beauty Elixir Jason Wu
5 / 9

Skønhedseliksir

Designeren Jason Wu har længe været fan af Caudalies produkter, så det kom ikke fuldstændigt bag på mig, at han nu har pyntet flakonen på den ikoniske Beauty elixir med forførende blonder.

Jeg bruger altid sprayen inden og efter makeup, for den spreder et fint støv, der får huden til at se levende ud.

Beauty elixir, Jason Wu for Caudalie 349 kr.

Chanel Les 4 ombres
6 / 9

Nyt Chanel

Chanel har fået ny Global Creative Makeup and Color Designer, Lucia Pica, og efterårskollektionen er hendes første. Den byder på mange indbydende produkter til læber, øjne og negle, men skal jeg vælge én ting, er det denne palet til øjnene.

Jeg tager mig en tiltrængt pause fra shine og dyrker i stedet nude og brune nuancer, der matcher mine negle.

Les 4 ombres i 268 candeur et expérience, Chanel 415 kr. (forhandles hos Magasin)

Ling gift of lift instant wrinkle lifting pen
7 / 9

Opløftende Ling

“Hvis du heller ikke er til botox, men gerne vil pande- og smilerynkerne til livs, så prøv Lings nye gel. Den lammer ikke dine nerver, men lægger en usynlig film på huden og udvisker midlertidigt rynkerne med naturlige ingredienser. ‘Ja, ja’ tænkte jeg også, men den virker faktisk.”

Gift of lift instant wrinkle lifting pen, Ling hos Youheshe.com 800 kr.

Rensende vand
8 / 9

Rensende vand

Endelig er La Mer på banen med en rensevand, der fjerner dagens makeup og snavs, uden at du behøver at rense efter med vand.

Duften er klassisk La Mer, den føles frisk på huden og efterlader den fugtet. Er allerede blevet en fast del af mit aftenritual.

Cleansing micellar water, La Mer hos Magasin.dk 695 kr.

Aussie 3 minute miracle moisture hårkur
9 / 9

Quick fix

Her sidst på sommeren skriger mit hår på fugt, og det har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Og det skal det få. Hårkuren fra Aussie skal kun sidde i håret i tre minutter, så man når knap nok at barbere ben, før den skal ud igen.

Den nærer med macadamianøddeolie, dufter af tropisk tyggegummi og giver dit hår glansen tilbage uden at

ruinere dig.

3 Minute Miracle Moisture, Aussie hos Matas.dk 68 kr.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev