Jurliques Skin balancing face oil til 370 kr. hos  Mynthe - Økologisk Parfumeri, Bagerstræde 3-6,  København V.
© costume.dk

Skønhedsredaktørens tip: Giv dig selv en opløftende massage

Bed din kosmetolog om at prioritere din ansigtsmassage - og giv dig selv en opløftende massage derhjemme

Sig farvel til stresset og anspændt hud med en dybdegående massage. Når din muskulatur i ansigtet er anspændt, er der dårlig blodgennemstrømning, og din hud mister sin glød. Derfor er det vigtigt at bede din kosmetolog om at prioritere din ansigtsmassage højt, når du får en ansigtsbehandling - eller simpelthen bestille en tid til en intens ansigtsmassage. Du kan også ofte bytte din dybderens ud med en dybderensende massage med enten hænder eller en gua sha.
Når din hud bliver masseret, udskilles affaldsstoffer, og dine muskler udstrækkes og er på den måde med til at udjævne de linjer, som forekommer af spændinger. Linjerne opstår særligt omkring kæber, øjnene, mellem brynene og i panden.
Jeg fik en opstrammende ansigtsmassage hos Mynthe økologisk parfumeri i København. Hele mit ansigt blev masseret med ansigtszoneterapi, en japansk massageteknik. Bagefter fik jeg en plejende maske. Jeg var slet ikke klar over, hvor mange spændinger jeg havde i mit ansigt, og min hud var helt glat og afslappet efter behandlingen. Fremover vil jeg massere mit ansigt hjemme mellem mine ansigtsbehandlinger.

Sådan masserer du selv dit ansigt
Masser dit ansigt med en let ansigtsolie. Start med at massere din pande i vandrette bevægelser, og husk dybe vejrtrækninger, så din muskulatur samtidig iltes. Masser derefter dine øjenomgivelser, særligt omkring dine øjenbryn, for her er der ofte masser af spændinger. Det vigtigste er dog dine kæber, hvor de største spændinger er. Du kan virkelig se en effekt på dine kindben, når musklerne udstrækkes.

God og opløftende fornøjelse.