© Txema Yeste / Trunk Archive for L'Oréal Paris

Smukke Blake Lively er ny talsperson for L'Oréal Paris

I går blev Costume præsenteret for en helt ny talsperson i Paris. Læs mere om Hollywoods stigende stjerne her

Costume er taget til Paris med L'Oréal Paris og i går fik vi os en positiv overraskelse: Blake Lively blev nemlig præsenteret som ny talsperson for mærket. Den 26 årige skuespillerinde oser af lækker Hollywood glamour og er både elegant og sensuel på samme tid. Et perfekt match for L'Oréal Paris.

Mange af jer kender hende måske som Serena fra Gossip girl, men hun er også en muse i modeverdenen. Dette blev klart, da Karl Lagerfeld personligt valgte hende som ansigt for Chanels Mademoiselle Bag og derudover er hun ambassadør for Guccis Premiere duft.

Om hendes nye rolle som talsperson siger hun: “Jeg er begejstret og beæret over at tilslutte mig de utrolige kvinder, der repræsenterer L'Oréal Paris. Fra de alsidige og motiverende brand ambassadører, til alle de kvinder, der stolt bærer L'Oréal Paris hver dag. Jeg voksede op med inspiration fra deres besked: "We're worth it". Sikke en vigtig værdi at indgyde i kvinder. At skønhed er forankret i selvtillid. Det er nøglen. Det er derfor, jeg er så stolt af at være en L'Oréal Paris kvinde.”