Læbepomade i Summerfruit fra Eos, 79 kr.
© costume.dk

Test: Her er de 3 bedste læbepomader

Vi har testet og fundet de 3 bedste parabenefri læbepomader i 3 forskellige prisklasser

Den Glamouriøse

Lip At Large fra Z.Bigatti til 395 kr.

Z.Bigatti, det luksuriøse mærke fra USA, har lavet en yderst delikat læbebalsam, der med det samme blødgør og modvirker tørre læber. Balsammen har ingen farve, men giver et smukt satinskær og tilfører lidt sexet volumen til dine læber, mens den fugter og beskytter dem med sit indhold af blandt andet helende E-vitamin og velduftende peppermynteolie. Læbebalsamen er fantastisk og indeholder økologiske ingredienser, er drøj i brug og holder længe på dine læber.
Lip At Large fra Z.Bigatti til 395 kr.

Den økologiske

Læbepomade i Summerfruit fra Eos, 79 kr.
© costume.dk

Det amerikanske mærke Eos's certificerede økologiske læbepomade kom til Danmark sidste år. Læbepomaden uden parabener og mineralske olier er spækket med antioxidanter som E-vitamin, og den blødgør, plejer og fugter dine læber godt med sheasmør og jojobaolie. Du kan få den i forskellige smagsvarianter i smukke, farverige emballager og det fine design, der minder om et lille æg. Du skruer låget af læbepomaden, og påfører den direkte på dine læber. Den er helt perfekt som gave og til dig, der elsker funky design og økologi.
Læbepomade i Summerfruit fra Eos, 79 kr.

Den eksfolierende

African Red Tea Exfoliating Lip Salvation fra Ole Henriksen, 155 kr.

Den danske skønhedsguru Ole Henriksen ved også, hvor vigtigt det er at have glatte, bløde og sunde læber. Det kommer blandt andet til udtryk med hans meget lækre læbebalsam uden petrokemiske stoffer, men med anti-age ekstrakter fra den afrikanske røde te, blødgørende jojobaolie, nærende hørfrøolie og tranebærfrøolie, som er rig på omega 3 og 6. Læbebalsammen giver en meget mild eksfoliering af dine læber, så ophobning af døde hudceller forebygges, når du har den på. Balsamen giver samtidig en let og transparent, bærfarvet mund.
African Red Tea Exfoliating Lip Salvation fra Ole Henriksen, 155 kr.