Væk med mørke rande: Nyt øjenserum lysner og opstrammer

Giv den fine hud rundt om øjnene lidt ekstra opmærksomhed, og smør med denne effektive nyhed

De bedste nye skønhedsprodukter
1 / 7

De bedste nye skønhedsprodukter

Lilla nuancer fra Chanel, glimmerolie til vinterhuden og ekstra fed beskyttelse til ansigtet.

Der er som altid masser af nyheder på hylderne, og skønhedsredaktøren har haft travlt med at teste og finde frem til de bedste.

Blid peeling mod begyndende linjer
2 / 7

Blid peeling mod begyndende linjer

“Jeg fik de første linjer i mit ansigt, da jeg var i slut 20'erne, og selvom de er tegn på et levet liv, må næste hold gerne vente lidt med at melde deres ankomst.

Det hjælper Avènes nye serie A-oxitive med at sikre ved at beskytte imod forurening, sætte gang i cellefornyelsen og stimulere dannelsen af kollagen.

Prøv natcremen, som blidt peeler huden og gør den mere forfinet at se på.”

A-oxitive night, Avène 220 kr.

Øjenskygge-palet i kobberfarver
3 / 7

Øjenskygge-palet i kobberfarver

“Kobberfarvet øjenskygge er et sikkert festhit, fordi det giver det smukkeste spil til øjnene uanset øjenfarve og hudtone.

& Other Stories' nye palet giver rig mulighed for at prøve den flotte farve af med flere kobberfarvede øjenskygger, der changerer i alt fra varm guld til glimtende rosa.”

Botanic nine, & Other Stories 235 kr.

Chanel neglelak lilla
4 / 7

Lilla lak a la Chanel

“I år skal du tænke lilla, når øjenlåg og negle skal have farve. Sæsonens populære farve går også igen i Chanels nye makeupkollektion, som deres Global Creative Makeup and Color Designer, Lucia Pica, blev inspireret til efter et besøg i en brandvarm ørken.

Det er resulteret i makeup og neglelakker i retroinspirerede farver, der minder om 80'ernes feminine farvepalet.

For Lucia Pica var det særligt den lilla farve mauve, der stod frem under besøget i ørkenen, og den har inspireret hende til den flotteste støvede neglelak, som helt sikkert skal pynte mine negle dette forår.”

Le vernis i 739 mirage, Chanel hos Matas.dk 220 kr.// Le vernis i 735 daydream, Chanel 220 kr.

Beskyttelse mod kulde
5 / 7

Beskyttelse mod kulde

“Ovenstående er måske en af Ole Henriksens mest velkendte catchphrases, men selvom jeg har lånt ordene fra Ole, er det ikke desto mindre sandt, når jeg skal beskrive hans nye creme.

C-rush brightening double crème er en federe udgave af den oprindelige C-rush-creme fra 2018. I den nye variant får du samme aktive indhold af C-vitamin, der lysner pigmentpletterne, og endnu mere beskyttelse kulde takket være flere fugtende ingredienser og en fyldigere tekstur.”

C-rush brightening double crème, Ole Henriksen 495 kr.

Vågn op med effektivt øjenserum
6 / 7

Vågn op med effektivt øjenserum

“Det er intet under, hvis du nogle dage føler dig lidt træt under øjnene. Musklerne omkring øjnene er vores mest anvendte med 100.000 øjenbevægelser i døgnet.

De mange bevægelser belaster også den fine hud omkring øjnene, som jeg derfor prøver at give lidt mere smørbar opmærksomhed med Dermalogicas aktive øjenserum, der ligesom en øjencreme, fugter, lysner med C-vitamin og opstrammer.”

Biolumin-c eye serum, Dermalogica 595 kr. {"target":"_blank","rel":"nofollow"})

Festlige læbestifter
7 / 7

Festlige læbestifter

“Selvom kalenderen nu har sagt 2020 i to måneder, er det stadigvæk lidt svært at vænne sig til, at det er endegyldigt farvel til 10'erne.

Mangler du en daglig påmindelse, er Diors nye makeupkollektion en smuk hyldest til det nye årti med blandt andet fire festlige læbestifter.”

Diorific happy 2020 i 068 charm, Dior hos Magasin.dk 325 kr.