© CADENCE

Her skal du spise din næste brunch i København

Skal du ud og spise i weekenden? Så skal du kende dette nye sted på Vesterbro, der både huser restaurant og bageri. Cadence gør op med den traditionelle brunch og tager din morgenmad til nye højder.

I Vesterbros nye, hyggelige kvarter Carlsbergbyen finder du fra i dag restaurant og bageri Cadence. Det er kokkene André Rossi og Rhys Howell-Morgan, der har kastet sig ud i et nyt projekt, hvor de vil sætte fornyet fokus på brunch-måltidet og udfordre den gængse opfattelse af, hvad der hører sig til på en brunchtallerken.

Du kender måske det australske makkerpar fra restauranten The Sixteen Twelve, som ligger på Jægersborggade. Nu har de kastet sig over at skabe en søsterrestaurant sammen med kokke, bagere og baristaer fra industriens elite, hvor du altså kan nyde en opgraderet version af brunchen lavet af kokke fra blandt andet Noma og Alchemist sammen med en velsmagende kop kaffe fra Coffee Collective.

"Brunch er en fantastisk anledning til at mødes, men det skal være en sjov og spændende madoplevelse. Brunch-tallerkenen har brug for nytænkning og håndværk for at blive løftet som en selvstændig ret med mere finesse. Det er grundlæggende idéen bag det, vi laver,” siger André Rossi i pressemeddelelsen om åbningen af Cadence.

Håndplukket til dig

På Cadences tallerkener vil du blandt andet finde en del fermenterede madvarer. Restauranten vil nemlig gerne gøre maden 'levende', således at det upasteuriserede og fermenterede er det bærende element. Det vil man kunne opleve i form af kokosyoghurt, smør, svampetapenade og sauerkraut, der er skabt med gæring og bakteriekulturer som gennemgående redskaber.

Er du blevet lige så nysgerrig på den nye restaurant og bageri, som vi er, så kan du reservere bord her og besøge Cadence fra i dag på Ny Carlsberg Vej 40, 1799 København V.