© Sans Souci

Historisk restaurant genåbner på Frederiksberg

Det var med et blødende hjerte at ejerne bag den historiske restaurant, San Souci, tilbage i oktober 2022 meddelte, at de desværre måtte lukke efter 120 år – men nu er der gode nyheder.

Et halvt års tid har dørene til Sans Souci været lukket for gæster, men det vi i oktober 2022 troede var en permanent lukning, har nu vist sig for kun at være midlertidig. Bag de lukkede døre er der nemlig sket ting og sager, og fra dato kan du igen booke bord på Sans Souci.

Udadtil ligner Sans Souci sig selv, men for et par dage siden blev der lagt en lille billedserie op på deres spritnye instagram-profil, som afslørede, at de gamle lokaler har fået en overhaling med nye vægfarver og kunstneriske illustrationer.

© @sanssouci1902

Ny ejer står bag genåbningen

Det er den nye ejer, Jakob Knudsen, der er ansvarlig for, at Sans Souci igen kan åbne dørene op for gæster – og det er på den præcis samme adresse som altid; nemlig Madvigs Allé 15, Frederikberg.

På menuen finder du et skarpt udvalg af retter fra det franske køkken – heriblandt ravioli, tarte tatin og creme brulex – og vinkortet bærer også præg af, at det er sammensat meget nøje. Alt du finder på menukortet er valgt ud fra de holdninger, som køkkenet har til gastronomi, og disse holdninger er bygget op omkring to enkle principper: "Kun den, der mestrer det gode håndværk, kan trylle velsmag frem i køkkenet. Og kun med de bedste råvarer kan det lade sig gøre."

Book bord og find menuen her.

Håndplukket til dig