Kendall Jenner afslører hemmeligheden bag sin modelkarriere

Kendall Jenner er hurtigt gået fra realitystjerne til Victoria's Secret-model – læs hemmeligheden bag hendes succes her

Engang var Kendall Jenner mest kendt som Instagram-dronningen Kim Kardashians halvsøster i realityserien Keeping up with the Kardashians. På bare få år er den smukke stjerne dog vokset op til at blive en af tidens største modeller med både shows for Victoria's Secret og kampagner for Calvin Klein på sit CV.

Nu, som 20-årig, reflekterer stjernen over, hvorfor hendes karriere går så godt.

Først og fremmest mener Kendall Jenner selv, at hun altid har været bevidst om ikke at satse på en hurtig karriere, som udelukkende var båret af sit navn og sin kendte familie.

Kendall Jenner fortæller til Vogue.co.uk, at hun altid har søgt at træffe langsigtede valg i forhold til sin karriere som model – gerne med hjælp fra andre i branchen som for eksempel modellen Mariacarla Boscono.

Ligeledes skal nøglen til Kendall Jenners succes findes i forholdet til sine mange mentorer, som udgøres af nogle af modebranchens mest anerkendte personer såsom Karl Lagerfeld, Marc Jacobs og Oliver Rousteing.

Kendall Jenner fortæller til Vogue.co.uk, at hun lærer meget bare ved at være i samme rum som disse mentorer:

“Du lærer meget af at arbejde sammen med disse mennesker, selv hvis de ikke fortæller dig præcist, hvad du skal gøre og ikke gøre, så lærer du alligevel ved bare at være i selskab med dem.”

Ligeledes har Kendall Jenner været heldig at blive venner med andre piger, der ligesom hende selv er populære på Instagram.

Kendall Jenner, Cara Delevingne og søstrene Gigi og Bella Hadid ses ofte sammen, og disse fire er alle en del af den gruppe, som ifølge Vogue.co.uk er blevet døbt 'social-media supermodels'.

Betegnelsen dækker over de modeller, som har millioner af fans på Instagram.

I skrivende stund har Kendall Jenner over 47 millioner Instagram-følgere.

Kendall Jenner har over 47 millioner Instagram-følgere, og i modsætning til 80'ernes og 90’ernes supermodeller, som fik succes på grund af den hemmelighedsfulde aura, der omgærdede dem, er modeller som Kendall Jenner ifølge Vogue.co.ukomvendt blevet populære grundet den åbenhed, hun og de andre modeller viser på Instagram.

På Instagram deler modellerne detaljer fra deres liv og viser deres personlighed, som er den, der ifølge Vogue.uk.co giver dem flere jobs og popularitet i modebranchen.

Som Kendall Jenner siger om sin Instagram-profil:

“Min Instagram er 100 procent mig. Jeg kan godt lide at holde den virkelig personlig, og sådan vil jeg også gerne have, at den skal forblive. Jeg ved, at folk ikke følger mig for at se sponsorerede indlæg.”

Ligeledes mener Kendall Jenner, at passionen for mode også har været med til at bære hende frem i en branche, hvor kun få for lov at være på toppen.

Til Vogue.co.uk siger Kendall Jenner, at hun som lille altid ønskede at være en af modellerne i magasinet, og det ønske må man så sandelig sige, at hun har fået opfyldt.