© Victor & Rolf

Anya Taylor-Joy: Det vitgtigste skønhedsråd, jeg nogensinde har fået

Den 22-årige skuespiller og tidligere balletdanser er ansigt for Victor & Rolfs nye parfume. Vi har mødt hende til en snak om dans og dufte

Victor & Rolfs ikoniske parfume Flowerbomb har fået en dragende lillesøster, Flowerbomb midnight, med Anya Taylor-Joy som kampagnemodel. Den engelske skuespillerinde og tidligere balletdanser har på trods af sine kun 22 år allerede flere roller på CV’et.

Vi har spurgt hende, om dansen stadigvæk er en del af hendes liv, og hvad dufte betyder for hende.

Hvordan er dine skønhedsrutiner?

“De er meget enkle. Jeg elsker Chanels Sublimage essential comfort cleanser, som føles som at få en ansigtsmassage. Bagefter bruger jeg Nutrient mist fra True Botanicals, serum med figenkaktus fra Mun og – når jeg husker det – solcreme fra SkinCeuticals.”

Er dans stadig en del af dit liv?

“Jeg starter hver morgen med en glad dans, og når jeg endelig får tid til at deltage i en ballettime, er det ligesom meditation for mig. Det får mig til at glemme alt, hvad der sker i mit liv – både privat og på arbejdet.”

© Victor & Rolf

Hvad er det bedste skønhedsråd, du har fået?

“At acceptere de ting ved dig selv, som er anderledes, i stedet for at gemme dem væk. Som barn blev jeg mobbet, fordi mine øjne var så store og sad langt fra hinanden – i dag er de mit vigtigste kendetegn som skuespiller.”

Har du en signaturparfume, eller skifter du mellem flere dufte?

“Jeg elsker idéen om, at din duft er et slags fingeraftryk, folk altid vil forbinde med dig. Lige siden jeg fandt min favorit, har jeg været loyal over for den. Det tætteste, jeg kommer på at skifte duft, er, når jeg skal spille en ny rolle. Så tilsætter jeg lidt essentielle olier, så duften passer bedre til karakteren.”