Byredo | Nu kan du navngive din nye parfume
© Wenn.com

Nu kan du navngive din egen parfume

Opkald din nye parfume efter din søster, din bedste veninde eller dit kæledyr. Valget er op til dig – så det er bare med at digte løs

BådeLouis Vuitton med den franske skuespillerinde Léa Seydoux som kampagneansigt og Loewe med Jonathan Anderson i spidsen har for nylig lanceret nye parfumer, som vi ville elske at have stående på vores beautyhylde.

Og nu kommer Byredo også på banen. I forbindelse med deres 10-års jubilæum har brandet introduceret en parfume under et nyt og spændende koncept – du får nemlig lov til at kalde den lige, hvad du vil.

“Dufte er simpelthen så subjektive, og disse navne opstår af ren fantasi og den endelige kunde. Hver og en oplever duften, før de dufter til ingredienserne i flasken, og vi finder det stadig fascinerende, at folk fortolker vores dufte på så mange forskellige måder,” fortæller stifteren af Byredo, Ben Gorham.

Duften er en blanding af pink peber, gin, iris rødder, violer og mos, og hver flaske leveres med et sæt af trykte bogstaver, som du helt selv kan bestemme, hvordan du kombinerer.

Du kan finde duften på Byredos website, men hvis du ikke er helt klar på at investere i en ny parfume, kan du i stedet bare designe din egen flaske online og dermed tage del i konceptet.

Byredo | Nu kan du navngive din nye parfume
© Byredo.com